У вівторок, 25 грудня, у Москві почалися переговори між президентом Білорусі Олександром Лукашенко і президентом Росії Володимиром Путіним.

Один з фрагментів зустрічі зняли на відео і згодом виклали в YouTube, що викликало масу глузувань на адресу лідера Росії з боку користувачів мережі.

В очі кидається не зовсім природна поведінка Путіна, яке супроводжує словами президента Білорусі: "Ми з вами глибоко присвячені в ті проблеми і ті питання, які треба сьогодні вирішити". При цьому Путін однією рукою міцно вчепився в ручку крісла, а іншу стиснув у кулак, кілька разів відриваючи при цьому носки черевиків від килима.

Лідери двох країн планують обговорити питання, пов'язані з проведенням Росією податкового маневру в нафтовій сфері. Крім цього, на порядку денному стоїть розмова про комплекс двосторонніх союзних відносин.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Переговори проходили в Москві і тривали чотири години, за зачиненими дверима. Зустріч стартувала в Кремлі за участю двох делегацій у розширеному форматі. Після цієї зустрічі Путін запросив Лукашенка на спільний обід вже без участі делегацій. Як сказав господар росіян: "Я пропоную такий порядок: ми послухаємо, як наші колеги працювали, і буде дана можливість делегаціям ще поспілкуватися, а я хочу потім вас ще окремо запросити на обід робочий, передноворічний", після чого розмова продовжився за закритими дверима.

У коментарях під відео переважає думка, що Путін під час зустрічі у розширеному форматі сильно хоче справити природну потребу, оскільки саме так його поведінка і виглядала.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ставлення Кремля до українських президентських виборів буде ґрунтуватися на принципі "чим гірше для України, тим краще".

Як повідомляв портал "Знай.uа": у терористів на Донбасі зовсім поїхав дах і вони напали на представників ОБСЄ, а також спробували відібрати у них автомобіль.

ТакожЗнай.uа" писав, що Росія оголосила розширення санкційного списку щодо України, додавши в нього сім українських компаній і понад 240 фізичних осіб.