Водій в Москві не захотів пропускати дитячу реанімацію, яка повинна була виїхати на виклик.

На допомогу прийшли охоронці, але водій у відповідь напав на них.

Швидка допомога
Швидка допомога

Нагадаємо, У Києві будуть топити сніг на каналізації та мобільних "плавильнях": це всі, що запропонував "Київавтодор" божевільний пік травм

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Передноворічні дні виявилися по-справжньому зимовими однак тема не перестає бути актуальною й досі, а навпаки, стала ще гострішою. В той час, як в соцмережах з'являються все нові і нові фото непосипаних крижаних тротуарів та коментарі обурених киян, в КМДА відзвітували про чергових "успіхи" у боротьбі зі снігом. Подробиці дізнавалися Знай.uа.

На вулиці виїдуть мобільні "растопители" снігу

Очікувана офіційна презентація єдиного електронного квитка була екстрено скасована в останній момент. Щоб хоч якось виправдатися перед столичною пресою, що масово зібралася на несподівано зірване захід, прес-служба КМДА влаштувала брифінг на тему подолання наслідків снігопаду за участю генерального директора КК "Київавтодор".

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Три головні помилки при прогріванні автомобіля взимку

Більшість водіїв неправильно прогрівають свої автомобили зимой, що негативно впливає на стан транспортного засобу і може призвести до поломок.

Три найпоширеніші помилки зимового прогріву авто визначив сайт politeka.net.

Також Знай.uа" писав про те, що Артист "Квартал 95" загинув у страшній аварії: Зеленський розкрив деталі трагедії

Відомий український шоумен, співак і продюсер Володимир Зеленський відверто зізнався, що сильно дорожить людьми, з якими йому довелося вирости, і він завжди бореться за ці теплі відносини.

Відомо, що в "95 Кварталі" велика частина акторів з Кривого Рогу - рідного міста Володимира Зеленського. І також, наприклад, Алексанр Пікалова, який грає на сцені екс-президента України Віктора Януковича. Про це пише портал "Политека".

"Кілька авторів ключових – криворіжці: Вадик, Рома Омарів, Юрій Крапов, з яким ми граємо парні номери. Олена Кравець", – перерахував Володимир Зеленський.