У Чеському місті Пршибрам невідомий чоловік захопив 9 заручників в банку. Він зробив це з метою пограбування.

Про це повідомила журналістам представник місцевої поліції Моніка Шиндлова.

"Озброєний чоловік в п'ятницю після обіду вчинив спробу пограбування банку в місті Пршибрам. Він утримує там заручників", - заявила вона.

У п'ятницю ввечері, 28 грудня, грабіжник зробив невдалу спробу пограбувати відділення банку Unicredit Bank в місті Пршибрам в Центральній Чехії. На місце інциденту відразцу приїхала поліція та оточила будівлю банку. Після чого зловмисник захопив в полон дев'ятьох заручників.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

За словами Шиндловой, грабіжник заявляє, що "не має наміру нікому заподіяти шкоди". Відомо, що одного з заручників грабіжник відпустив на волю.

Представник поліції також вказала, що мотиви, які спонукали чоловіка захопити заручників, поки не зрозумілі. На місце надзвичайної події прибув загін поліцейського спецназу. Зі зловмисником ведуться переговори.

Місто Пршібрам знаходиться в 60 км на північний захід від Праги.

Нагадаємо, що у Кривому Розі злочинець пограбував банк і покремсав ножем співробітницю: подробиці жахливого інциденту. Грабіжник погрожував їй ножем, а потім вкрав кошти і втік з місця злочину. 35-річна співробітниця банку була поранена в шию та обличчя.

Як повідомляв "Знай.ua", в українській столиці відбулося зухвале пограбуваннязбройового магазину. Так, в Києві юнака 20 років спіймано на крадіжці боєприпасів з магазину на бульварі Перова.

Також "Знай.ua" писав, що в Страсбурзі внаслідок отриманих поранень під час стрілянини в центрі міста померла п'ята людина. Як пишуть місцеві ЗМІ, загиблий - 35-річний Барто Педро Орент-Недзельски, який мав польське походження. Чоловік провів 5 днів у комі, не приходячи в свідомість. Він знаходився в епіцентрі стрілянини у супроводі італійського журналіста Антоніо Мегалицці, який теж раніше помер від отриманих поранень.