Засновник компанії Oracle Ларрі Еллісон і виконавчий віце-президент аптечної компанії Walgreens Alliance Boots Кетлін Вілсон-Томсона призначено радою директорів компанії Tesla в якості незалежних директорів.

Ларрі Еллісон

Цю інформацію повідомили у прес-службі компанії.

Як відомо, в 2018 році Ларрі Еллісон вже придбав понад 3 млн акцій Tesla.

Ларрі Еллісон

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що влітку 2016 року Маск оголосив топ-менеджерам компанії, що нова мета Tesla - запустити виробництво на чотири місяці раніше встановленого терміну і випускати по п'ять тисяч машин щотижня. Далі сталося те, що Маск називав "виробничим пеклом".

Ілон Маск

Видання Wired отримало інформацію про десятки колишніх і нинішніх співробітників Tesla. Вони розповіли, що Ілон Маск третирує інженерів, називає їх ідіотами і практично кожен день когось звільняє з дивних причин.

На гігафабриці Маск проводив вихідні безперервно і намагався зрозуміти, чому нічого не працює, збірка дає брак, а програмне забезпечення дає збої. Маск досягав максимального рівня автоматизації на своїх фабриках.

Ілон Маск

Однак тотальна роботизація призвела до затримок і несправностей. Tesla витратила на будівництво Гігафабрики мільярд доларів, але все пішло не так.

За кілька тижнів через низьку продуктивність стали звільняти співробітників. Всього обіцяли виставити 700 осіб. Маск збирався поговорити з рештою і надихнути їх залишитися в прийдешньому "виробничому пеклі".

Ілон Маск

Один з менеджерів Tesla пояснив, що у Маска іноді трапляються "напади лютого звільнення". Інший співробітник повідомив, що кожен в його відділі приходив на роботу і побоювався, як би цей день не став останнім в компанії.