У віці 112 років помер найстаріший чоловік в США, Річард Овертон: до того ж, він був самим старим ветераном Другої світової війни.

Про трагедію передає CNN.

Смерть добровольця Другої світової війни, учасника битви за Іводзіму і очевидця нападу японців на Перл-Харбор підтвердила його сім'я.

Незадовго до смерті ветеран був госпіталізований з пневмонією.

"Він був в Перл-Харборі, коли наші бойові кораблі ще горіли в бухті. Він був на Окінаві. Він також був на Іводзімі, де сказав: "Вибратися звідси зможу лише Божим чудом", - говорив про ветерана Барак Обама в 2013 році

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Канал National Geographic в лютому 2017 року зробив цілий сюжет про ветерана.

В останні роки життя Річард уникав думок і розмов про війну, кажучи, що "забув вже всю цю справу".

"Я люблю каву з віскі. Іноді просто віскі. Курю сигари, але не ковтаю дим. А ще морозиво. Люблю їсти його кожен вечір, воно робить мене щасливим. Відчуваю себе чудово, ніяких болів і всього такого", - говорив Річард 107-річному віці за кермом "Форда F100".

У техаському місті Остін одну з вулиць назвали на його честь. 11 травня йому могло виповнитись 113 років.

Нагадаємо, У молочному бідоні знайшли секретний архів українських повстанців: незабаром його покажуть всім

У Яновських лісах на Львівщині житель одного з сіл Пустомитівського району виявив старий іржавий молочний бідон. Після розтину виявилося, що в ньому містяться архів УПА.

Відомо, що у бідоні з документами 1949-1952-х, були списки репресованих українців. Папери пролежали в землі 66 років. У знайденому архіві ще десятки документів, повідомляє "Гал-інфо".

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Ветеран АТО розповів, коли військове положення запрацює знову: буде багато жертв

Ветеран АТО Гліб Бабич розповів, що у президента України немає ніяких причин для продовження военного положения.

Про це повідомляє "Хвиля".

При цьому він тут же додав, що українська влада може повторно ввести правовий режим воєнного стану в разі прямої російської агресії.

Також "Знай.uа" писав про те, що У Харкові ветерана АТО добила хвороба, привезена з Донбасу