На протестах у Франції помітили бійців ДНР із загону "П'ятнашки". (На плечі людини є шеврон відповідної інтербригади)

Про це передає телеграм-канал WarGonzo.

Що робили "браві" донбаські хлопці у Парижі - питання відкрите. Невже займаються розвідкою в самому тилу?

Нагадаємо, Новий Рік в стилі Мотороли: бойовики зганьбилися "подарунками", тверезі ліфти і унітази за графіком

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У Луганську Нового року окупаційна влада вирішила зробити подарунок місцевому населенню. У ніч з 31 грудня на 1 січня ніч будуть працювати ліфти у багатоповерхових будинках, які зазвичай працюють тільки вдень, повідомляє Politeka.

"Чудові новини. Ліфти в Луганську на Новий рік будуть працювати всю ніч. Як при бандерівцях!" — іронізує журналіст Денис Казанський, який показав на своїй сторінці в Facebook відповідну публікацію.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Марчук повідомив, коли на Донбасі перестануть гинути люди

Підгрупа безпеки Тристоронньої контактної групи домовилися про перемир'я в зоні бойових дій на окупованому Донбасі, розповів представник України в ТКГ Євген Марчук. За словами Марчука, режим тиші буде введений з 29 грудня, передає телеканал "Прямий". У четвер, 27 грудня, була проведена відеоконференція, на якій було вирішено запровадити безстрокове припинення вогню, починаючи з 00 годин 01 хвилин на 29 грудня.

"Були інші пропозиції, але якщо коротко, то вдалося досягти такої домовленості ... Сьогодні ми підтвердили і заявили - Україна забезпечує повномасштабної режим тиші". - сказав Євген Марчук.

Також Знай.uа" писав про те, що У "ДНР" назріває голодний бунт: люди місяцями не отримують зарплату

"ДНР" люди не отримують своєчасно зарплату. Складна ситуація з виплати чесно заробленого склалася на заводі«Стирол» в окупованій Горлівці. Затримка зарплати склала більше 3-х місяців. Ситуація настільки критична, що люди падають в голодний непритомність. Про це пишуть «Відомості Донбасу»

Останні кілька місяців на заводі "Стирол" склалася дуже складна ситуація з виплатою зарплати.