Для 24-річної Доркас Касинде церемонія нагородження на конкурсі краси Міс Африка – 2018 закінчилася незвично. Під час вручення титулу перука дівчини несподівано загорілася, про що повідомляє видання Daily Post.

Як йдеться у повідомленні, на конкурсі, що відбувся в місті Калабар, красуня представляла Демократичну республіку Конго.

На відео, знятому під час проведення конкурсу, чітко видно, що перука переможниці раптово загорілася, провиною чому стали іскри від піротехнічних пристроїв.

Дівчина не відразу помітила вогонь у себе на голові, однак ведуча церемонії з ще кількома людьми зреагували дуже швидко, тому Доркас відбулася легким переляком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Зазначається, що після того, як небезпека минула, церемонія продовжилася.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що нещодавно пройшов конкурс краси Super Model Universe 2018, який виграла 27-річна українка Марина Кіщук з Глухова. Популярність дівчина здобула завдяки участі в шоу "Холостяк-5". На сон дівчини залишалося лише кілька годин. З причини стресу Марина набрала декілька зайвих кілограм. Своєю основною конкуренткою вона вважала філіппінську красуню.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у конкурсі Міс Всесвіт – 2018 перемогла красуня з Філіппін Катріона Грей, яка працює в якості волонтера – помічницею вчителя в організації Young Focus, а також займається питаннями боротьби з ВІЛ та Снідом в організації Love Yourself. Звання віце-міс дісталося представниці Венесуели Стефані Гутьєррес.

ТакожЗнай.uа" писав, що 33-річна Альона Кравченко з Одеси не стриглася протягом 28 років. Дівчина стриглася лише один раз у житті — в п'ятирічному віці, тому довжина волосся перевищує її зростання. Сьогодні у Олени волосся довжиною близько двох метрів, тому молода жінка іноді навіть про них спотикається. Миє волосся дуже рідко – раз в три тижні, оскільки вважає, що хімічні речовини, що містяться в шампунях, можуть пошкодити її локони, і намагається якомога рідше їх застосовувати. Переважно Олена користується натуральними маслами.