Влада Бангладешу використовує під час важливих для країни подій цікавий метод. Перед виборами 30 грудня в країні повністю відключать мережі 3G і 4G. Основною причиною відключення інтернету влада називає «боротьбу з пропагандою», про що повідомляє Engadget.

У серпні 2018 року в країні раптово зник мобільний інтернет через величезну кількість протестів проти чинного уряду. Експерти вважають, що таким чином влада планували обмежити поширення інформації про зіткненнях в центрі Дакки.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Луганську в новорічну ніч окупаційна влада вирішила зробити нечуваної щедрості подарунок місцевим жителям. У ніч з 31 грудня на 1 січня ліфти, які зазвичай працюють лише у денний час, не будуть вимикатися. Користувачі оцінили такий щедрий подарунок у коментарях: "А унітази теж за графіком? ", "Що і ліфтери будуть тверезі? ", "Розчулило – "всі працюючі ліфти"! Невже всі чотири? ", "так і до баз НАТО недалеко! ", "Красиво жити не заборониш. Республіканський розмах! ", "столичних" багатоповерхових будинках)) ", "Новина республіканського масштабу! ".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": у 2018 році іноземним громадянам, які приїхали на роботу в Польщу, видали 235,6 тис. дозволів. Більше 80% серед них - це громадяни України. За інформацією влади, в Польщі в більшості випадків їдуть працювати з Бангладешу, Індії та Непалу. Станом на вересень видано понад 1,3 тис. дозволів на роботу. Проте українців найбільше, в цілому дозволу на роботу отримали понад 81% громадян нашої країни.

ТакожЗнай.uа" писав, що мобільний оператор Київстар повідомив, що прекащает обслуговування абонентів у рамках 13 тарифних планів, так як вони застаріли. При цьому, як зазвичай, думку користувачів до уваги не приймається. Тарифними планами клієнти користувалися більше 5 років, внаслідок чого з 15 січня по 15 лютого 2019 Київстар переведе абонентів на нові. У компанії заявили, що абонентам обов'язково прийде повідомлення про відключення за тиждень до зміни тарифу, як мінімум. Також користувачам дадуть можливість вибрати нову тарифікацію дзвінків, однак якщо вони не встигне або не захоче цього зробити, то зміна відбудеться на основі попередніх дій абонента.