На борту пасажирського літака в РФ відбувся дебош.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Поліцейські затримали пасажира рейсу Москва - Ростов-на-Дону за те, що він курив на борту літака і вдарив бортпровідника, який зробив йому зауваження.

В чергову частину лінійного відділу МВС РФ в аеропорту Платова повідомили, що екіпажу літака рейсу Москва - Ростов-на-Дону, необхідна допомога поліцейських.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Командир повітряного судна заявив наряду правоохоронців, що один з пасажирів під час польоту курив. Він також використовував нецензурну лексику і вдарив бортпровідника, який зробив йому зауваження.

Бешкетника доставили до чергової частини, де на нього склали протокол, що передбачає покарання арештом до 15 діб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві п'яна компанія почала бійку між собою, а закінчила її із співробітниками поліції. Інцидент стався у неділю, 30 грудня, близько 08:00 на вулиці Великій Васильківській біля пабу "Товстий Лев". П'яна компанія, яка складалася з близько 10 осіб, влаштувала скандал. У бійці брали участь двоє нетверезих молодих людей, також до них долучилася і дівчина.

Як повідомляв портал "Знай.uа" відомого репера Птаху (Давид Борисович Нурієв) побили в самому центрі Москви. Бійку намагалися зупинити охоронці будинку, біля якого стався конфлікт. PR-менеджер артиста, Марина Евстифеева, розповіла подробиці. "У центрі Москви на нього напали троє людей з битами. Вдарили його. З Давидом все в порядку, все добре. Ніякої медичної допомоги не знадобилося. Давид сам справляється".

"Знай.uа" писав, що поблизу радіокомпанії "Тавер" (“HIT FM”)на Хвойки, 15/15, невідомі особи напали і нанесли тілесні ушкодження акторові і співакові Дзідзьо. Після нападу невідомі зникли на двох автомобілях Mercedes. останній раз артист так дісталося у 2012 році, під час концертного туру в Кам'янець-Подільському під час концертного туру. Епізод стався за кілька годин до концерту,коли артист, разом з іншими учасниками групи, прогулювався по майдану Відродження.