У середу, 2 січня, з’явилася інформація про те, що учасника шоу "Голос" Джейка Бенсона визнали винним у нападі на його тепер уже колишню дівчину.

У поліції повідомили, що артист намагався задушити 27-річну дівчину, з якої до цього зустрічався близько року.

За інформацією правоохоронців, учасник британського "Голосу" Джейк Бенсон накинувся на свою кохану 27-річну Софі Лінч після того, як вона повідомила йому про те, що йде від нього.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як зізналася журналістам сама дівчина, вона прийняла таке рішення, так як останнім часом вони з Бенсоном почали часто сваритися.

Причому, за словами Лінч, вижити їй вдалося тільки завдяки своїй матері, яка опинилася поруч і викликала поліцію.

отруєння Скрипалів
Британська поліція

"На щастя, моя мама була там, і вона змогла викликати поліцію. У мене залишилися жахливі червоні сліди на шиї, і мені було важко дихати", – шокувала подробицями дівчина.

Нагадаємо, відомий російський актор і телеведучий Марат Башаров напав на свою дружину Єлизавету Шевиркову, після чого жінка відразу звернулася в травмпункт.

Як виявилося, артист зламав жінці ніс. Поки невідомо, чи буде Єлизавета подавати до суду. Варто відзначити, що це далеко не перший випадок побиття актором своєї другої половини.

Поліція Росії
Поліція Росії

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Подільському районі Києва, на вулиці Хвойки, 15/15 в районі радіокомпанії "Тауер" 28 грудня невідомі побили українського артиста Михайла Хому, більш відомого під псевдонімом DZIDZIO.

Одним із нападників був рейдер Михайло Мєшков, як припускає артист. Мєшков, який нібито викупив частину компанії гурту DZIDZIO, прокоментував інцидент.

Мєшков вирішив, що зможе отримати заробіток на цьому проекті, розповів він у сюжеті ТСН.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві невідомі побили українського артиста Михайла Хому, більш відомого під псевдонімом DZIDZIO.