Відома британська актриса Джун Уітфілд померла у віці 93 років. Це сталося у п'ятницю, 28 грудня.

Про це повідомляє видання The New York Times.

Поки причина смерті не повідомляється. Найбільшу популярність Уітфілд принесла роль у комедійному серіалі "Террі і Джун", який виходив на екрани з 1979 по 1987 рік.

Крім того, Джун зіграла в серіалах "Доктор Хто", "Шоу Бенні Хілла", "Міс Марпл Агати Крісті", "Так тримати", "Нові трюки" і багатьох інших. Також актриса виконала епізодичну роль в серіалі "Друзі".

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Що цікаво, одну з останніх своїх ролей вона зіграла у віці 89 років. У 2017 році актриса отримала орден і титул дами від принца Уельського в Букінгемському палаці.

Раніше ми писали, що 29 грудня раптово помер канадський музикант, клавішник і вокаліст інді-рок-групи Майк Тейлор.

Про смерть музиканта повідомили на сторінці Тейлора в Facebook.

"З глибоким сумом повідомляємо, що наш улюблений брат і член нашої групи Майк "Бородач" Тейлор помер", йдеться в заяві.

За словами членів групи, Майк Тейлор помер від природних причин уві сні. У музиканта залишилися дві дочки.

Товариші музиканта відзначили, що він надзвичайно любив життя і мав неперевершену бажання "дати те, що виходило за рамки звичайних засобів".

Група Walk off the Earth прославилася в 2012 році завдяки відео з кавером на пісню Gotye "Somebody That I Used to Know". За місяць ролик переглянули на YouTube більше 47 мільйонів разів.

Повідомлялося, що американський вчений Ларрі Робертс, який допомагав проектувати і створювати попередника Інтернету, помер у віці 81 року, про що повідомляє британська телерадіокомпанія BBC

Нагадаємо, 6 грудня у віці 63 років помер лідер британської панк-групи Buzzcocks Піт Шелли. Співака і гітарист підкосив серцевий напад в Естонії, де він жив останні роки.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер один з найвпливовіших письменників Ізраїлю Амос Ос, який мав українські корені - сім'я матері письменника була з Рівного.

Знай.uа писав помер легендарний режисер Жан-Люк Годар.