Постраждалі вже отримали першу допомогу прямо на місці події, їх доставили в лікарню.

У місті Адана на півдні Туреччини, в результаті ДТП зіткнулося 10 авто, 7 осіб поранено.


"10 автомобілів зіткнулися в результаті ДТП в Адані сьогодні ввечері, 7 людей отримали поранення. Дорога, де сталася аварія, закрита для руху транспорту", – повідомляють рятувальники.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Жахливе ДТП під Миколаєвом забрала життя цілої родини: тіла дітей вирізали з машини

1 січня на автодорозі Дніпро-Миколаїв зіткнулися два автомобіля. На місці загинули п'ятеро дорослих і троє дітей. Ще двох госпіталізували, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Наголошується, що зіткнення сталося близько 11:00 на виїзді з селища Казанка. Там зіткнулися два легкових автомобілі: Opel і Mazda.

У салоні Mazda перебувало подружжя. 40-річний чоловік загинув на місці, 23-річну жінку з численними травмами госпіталізували.

В Opel їхала родина з дітьми. Дівчинку без свідомості у віці близько восьми років, доставили в лікарню. Всі інші, які перебували в авто, загинули. Серед загиблих 39-річний водій та шість пасажирів автомобіля: троє дорослих - 33, 53, 55 років, а також троє дітей - п'яти, 13 років і семимісячне немовля.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Неадекват протаранив натовп на величезній швидкості: кілька кривавих страйків закінчилися масовою госпіталізацією

Згідно з інформацією поліції Мюнстера, на заході Німеччини в місті Боттроп водій легкового автомобіля здійснив кілька наїздів на пішоходів, про що повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Deutsche Welle.

Також Знай.ua" писав про те, що У новорічну ніч замість бенгальських вогнів спалахнуло авто: в мережі показали наслідки жахливої ДТП

На новорічну ніч Києві не обійшлося надзвичайних происшествий. Один з них стався біля відомого ринку "Колібріс". Близько двох годин ночі туди помчали авто швидкої допомоги, пожежників і поліції.

У Святошинському районі Києва водій автомобіля Renault Clio не впорався з керуванням і врізався в огорожу. ДТП сталося на вулиці Курбаса. В результаті зіткнення автомобіль загорівся. Про це повідомляє Інформатор. Відзначається, що в момент аварії в машині знаходилися п'ять осіб.