Уряд Сполучених Штатів призупинив роботу і через це національні парки наповнилися сміттям і фекаліями. Вся справа в тому, що персонал парків зараз перебуває в неоплачуваній відпустці, тому за ними просто нікому стежити. Про це повідомляє газета Washington Post.

Так, за свідченням жительки долини Йосеміті Дакоти Снайдер, на сьогоднішній день шлаку там більше, ніж «вона коли-небудь бачила за чотири роки життя в Долині». Також жінка розповіла, що у парку переповнені громадські туалети, а сміття буквально скрізь.

Така ж ситуація і у всіх інших парках Америки. Повідомляється, що через забруднення вже закриті деякі зони в парках Сьєрра-Невада і Секвойя.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Навіть до того дійшло, що компанії, що працюють у парках, стали самостійно прибирати сміття. Це відбувається зокрема на території Трі Ітан Фелтджес і національному парку Йеллоустоун.

Як відомо, причина екологічної катастрофи криється у відсутності у Конгресі США згоди з держбюджету. З 22 грудня всі адміністративні будівлі на невизначений час припинили діяльність.

Все почалося з того, що адміністрація Дональда Трампа не змогла домовитися з демократами про фінансування у розмірі $5 млрд, якого глава держави вимагає для будівництва прикордонної стіни між США і Мексикою.

Варто відзначити, що на відміну від попередніх припинень роботи уряду, на цей раз парки не закрили для відвідування.

Нагадаємо, що Дональд Трамп переклав всю відповідальність на представників Демократичної партії, адже вони нібито ведуть "жалюгідну міграційну політику", яка дозволяє думати мігрантам, що вони з легкістю можуть виявитися в США.

Як повідомляв портал Знай.uа, складається враження, що конгресмени-демократи спеціально блокують держбюджет на наступний рік і використовують питання фінансування будівництва стіни на кордоні з Мексикою як привід.

Також портал Знай.uа писав про можливу зустріч лідера Північної Кореї Кім Чен Ина і президента США Дональда Трампа. Глава КНДР розповів, коли може відбутися нове побачення.