Одна з найбільш дорогих бікіні-моделей Алексіс Рен поїхала відпочивати в Мексику в компанії невідомого брюнета. Красуню помітили в компанії чоловіка, який влаштував їй фотосесію в океані.

Модель нещодавно розірвала стосунки з партнером по "Танцях з зірками" Аланом Бренштейном. За словами Алексіс, вона поважає вибір свого екс-бойфренда і рада, що він був у її житті. Алан раніше не хотів заводити стосунки з Алексіс, щоб це не заважало їхнім танцям у шоу.

Алексіс Рен заробляє тисячі доларів у мережі, публікуючи фото у бікіні. Дівчина є другою найбільшвисокооплачваною моделлю соцмережі після Кендіс Свенйпол.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Дівчина активно веде свій мікроблог в соціальній мережі Instagram і має армію фанатів, яка налічує 13 мільйонів підписників.

Десять років свого життя фотомодель присвятила заняттям балету. Танці розвинули витривалість і баланс, які Алексіс використовує в своїй роботі і фітнесі.

Нагадаємо, що найдорожча модель світу роздяглася для глянцю. Так, фото 23-річної Джіджі прикрасить сторінки знаменитого британського журналу LOVE Magazine. Знімок опублікований в офіційному Instagram-акаунті видання.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Джіджі Хадід активно займається спортом і часто показує фанатам свою ідеальну фігуру. Зовсім нещодавно дівчина похвалилася новою екстремальної фотосесією для VMAGAZINE і зізналася в любові до відомого фотографа.

Також "Знай.ua" писав про те, що всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Джіджі Хадід активно займається спортом і часто показує фанатам свою ідеальну фігуру. Зовсім нещодавно дівчина знову змусила фанів пускати слину, виклавши розкішне фото в купальнику. На цей раз Джіджі задала новий тренд, надівши ліф поверх коротенького топа.