В горах Сочі загинули двоє горнолыжников.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Троє чоловіків каталися на закритій трасі. При цьому вони спровокували сходження лавини. Двоє гірськолижників опинилися під товщею снігу, третій чоловік викликав рятувальників.

Коли туристів дістали з-під снігу, вони були вже мертві. Особи загиблих встановлюються.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на популярному гірськолижному курорті Драгобрат у Карпатах сталася НП з туристами. З підйомника впали дві людини з-за розриву конструкції. Про це повідомила туристка Ганна Самородова.

"Я вдруге народилася. День був прекрасний, каталочки супер, і тут ми поїхали "в ялинки ". Сідаємо на крісельний підйомник "Вершина ", опускаємо ту залізяку, на яку ставлять лижі та борд, проїжджаємо метрів 15-20, і тут ця залізяка виривається з кріплень і летить вниз. разом з нами. Точніше, ми падаємо з підйомника разом з нею. За секунду до цього Міша каже "щось внизу", я подумала, що зачепила сніг лижею, але шкарпетки були підняті, це неможливо. Словом, ми звалилися разом з цією залізякою вниз. Люди в шоці, ми не менше ", - написала вона.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на горі Ай-Петрі, яка розташована на території тимчасово окупованого Криму зійшла лавина. Безліч авто заблоковані на дорозі. Про інцидент розповідають свідки у соціальних мережах

“Схід лавини на Ай-Петрі. Стоїмо в пробці на спуск 5-й год, не просунулися взагалі. Вітер, сніг”, пише турист.

“Терміново в номер. На Ай-Петрі ацкий снігопад і мега пробка. Їхати не раджу. Це слабо сказано”, — говорить ще один очевидець в Instagram.

"Знай.uа" писав, що nуристка з Києва каталася на лижах в Карпатах в долині Драгобрат, але втратила орієнтир у незнайомій місцевості і заблукала, про що повідомили у прес-службі ДСНС. Рятувальники отримали інформацію про подію у 14:35, після чого на пошуки зниклої дівчини вирушили п'ять працівників гірського пошуково-рятувального відділення смт. Ясіня.