З'явилося офіційне підтвердження того, що гімнастка Катерина Тихонова насправді дочка російського президента, про що повідомив віце-президент Всесвітньої конфедерації рок-н-ролу (WRRC) з юридичних питань Манфред Мохаб.

Він ствердно відповів на питання про те, чи відомо йому, що Тихонова є дочкою Путіна. Перші чутки про це з'явилися в мережі в 2015, коли за розслідування взялося агентство Reuters.

Раніше говорилося, що віце-президент WRRC і глава фонта "Инопрактика" Катерина Тихонова насправді дочка Володимира Путіна. Зі слів агентства, припущення підтвердив голова правління "Газпромбанку" Андрій Акімов.

Жінка також відома, як спортсменка, функціонер в національній та міжнародній конфедерациях з акробатичного рок-н-ролу. Вона є срібним призером російського чемпіонату 2014 року, учасник чемпіонатів Європи та світу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім цього, вона керує Центром національного інтелектуального резерву МДУ їм. М. В. Ломоносова, є заступником проректора МДУ, а також головою Фонду "Національний інтелектуальний розвиток".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що слідчі Великобританії в ході розслідування отруєння російського екс-розвідника Сергія Скрипаля в Солсбері, вийшли на слід Путіна. У своєму повідомленні вони заявили, що з'ясували всі необхідні факти. Стало відомо про цілої мережі кремлівських агентів розвідки, які стоять за нападом у Солсбері.

Як повідомляв портал "Знай.иа": сильний шторм в Сочі призвів до руйнування частини олімпійської набережній в Імеретинській бухті. В результаті негода пошкодила велодоріжки, вуличне освітлення, а також зелені насадження. До цього подібні випадки мали місце лише рік тому, коли зруйнованими виявилася частина берегоукріплювальних споруд.

ТакожЗнай.иа" писав, що українських моряків, які були підло захоплені співробітниками ФСБ в листопаді, підтримали московські активісти. Небайдужі москвичі організували акцію для підтримки політв'язнів. В ході її проведення учасники прикрасили кілька ялинок паперовими корабликами блакитно-жовтих кольорів.