Американський актор Кевін Спейсі, якого звинувачують у сексуальних домаганнях до 18-річного сина телеведучої з Массачусетса, з'явився на судове засідання. Йому офіційно висунули звинувачення в розпусних діях і образливій поведінці, про що повідомляє "Російська служба Бі-Бі-Сі".

Цей візит став першим за довгий час перерви після того, як кілька людей висунули йому звинувачення в сексуальних домаганнях. Актор під'їхав до будівлі суду за кілька хвилин до засідання, при цьому з журналістами не спілкувався і зберігав мовчання в ході слухання.

Адвокат Кевіна попросив дозволу не приходити йому на кожне засідання, щоб не посилювати негативну публічність, однак суд відхилив клопотання і призначив засідання на 4 березня. При цьому Спейсі дозволили не приходити на нього, але бути доступним у телефонному режимі.

Крім цього, суд виніс заборону на спілкування актора з чоловіком, якого він нібито домагався в 2016 році в одному з барів Нантакета. У той же час суддя погодився долучити до матеріалів справи інформацію з телефону позивача, оскільки на думку адвокатів, у ньому можуть міститися дані, що виправдовують Спейсі.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як стало відомо, у разі підтвердження провини Кевіна, йому загрожує тюремне ув'язнення на строк до п'яти років, а також внесення його імені в базу даних осіб, що скоїли сексуальні злочини.

Все почалося з того, що Хізер Азру, яка працює телеведучою в Массачусетсі заявила, що в 2016 Кевін в одному з барів напоїв, а потім і домагався її сина, якому на той час було 18 років. Як вона стверджує, Спейсі безупинно купував хлопцеві випивку, хоча за законом це було робити заборонено до 21 року.

Першим, хто назвав себе жертвою домагань Кевіна, став актор Ентоні Рапп, перед яким Спейсі вибачився і запевнив, що нічого не пам'ятає про це, оскільки пройшло вже 30 років.

Далі був режисер Тоні Монтана, який розповів про домагання у барі в Лос-Анджелесі, які мали місце в 2003 році. Незважаючи на це, прокуратура Лос-Анджелеса зняла всі звинувачення, крім останнього, оскільки їх строки давності минули.

Незважаючи, що жодне зі звинувачень так і не було доведено, вони повністю зруйнували кар'єру Кевіна Спейсі, так як з ним розірвав контракт телеканал NetFlix, вирізали сцени з фільму "Всі гроші світу".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що 20-річна російська фітнес-модель шокувала користувачів мережі своїм зовнішнім виглядом після кількох пластичних операцій.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно в Лос-Анджелесі пройшла 76-а церемонія нагородження Golden Globe за заслуги в галузі кіно і телебачення.

Також "Знай.uа" писав, що нещодавно помер відомий російський актор Іван Бортник, якого називали справжнім ветераном театру, оскільки він не покинув його навіть у важкі часи.