Троє невідомих у німецькому Бремені напали на голову місцевого відділення правопопулістської партії "Альтернатива для Німеччини", депутат Бундестагу Франка Магница.

Про це повідомив на своїй сторінці в Twitter лідер партії Йорг Мойтен.

"Це Франк Магниц, депутат Бундестагу від партії "Альтернатива для Німеччини". Його побили до напівсмерті кілька нападників в Бремені", - написав він.

Крім цього у прес-службі партії уточнили, що нападників було троє, їх обличчя були прикриті масками. Зловмисники втекли, коли в ситуацію втрутився будівельник, який проходив повз.

"Ми дякуємо будівельнику, який своїм мужнім втручанням, можливо, запобіг смерті Франка Магница", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За попередніми даними, напад трапився за політичними мотивами.

Наразі поліція з’ясовує всі обставини і деталі інциденту, а також особи нападників.

Нагадаємо, українцям пояснили, чому мордобій депутатів це не лише приємне видовище: цікавий факт.

Українські "слуги народу" славляться своїми звитяжними бійками та скандалами у Верховній Раді. І хоча така поведінка нардепів заставляє обурюватись і червоніти українців, проте бійки - не так вже й погано.

Як повідомляв портал "Знай.uа": експерт спрогнозував поведінку Путіна в наступному році по відношенню до України і зробив невтішний висновок.

Також "Знай.uа" писав, що Лукашенко побив горщики з Путіним: не братня Росія.

Напередодні свого візиту до Москви, що відбувся у вівторок, 25 грудня, президент Білорусі Олександр Лукашенко сказав, що більше не вважає Росію братською країною. Заяву з наради з актуальних питань співпраці Білорусі з Росією процитував Belsat, телевізійний канал з центральним офісом у Варшаві, який здійснює мовлення білоруською мовою по всій території Білорусі.