У середу, 9 січня, улюблениця мільйонів британців дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон відзначила своє 37-річчя.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Королівські родичі привітали іменинницю в соціальній мережі Instagram, опублікувавши яскраве фото герцогині.

"Спасибі всім за всі ваші прекрасні повідомлення в день народження герцогині Кембриджської!" - зазначено під знімком.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Користувачі приєдналися до поздоровлень, побажавши герцогині довгих років і міцного здоров'я:

"З днем народження, одна з моїх найулюбленіших персон. Ви дивовижна і надихаюча жінка", "З Днем народження", "Залишайтеся такою ж прекрасною", "Зі святом! Ви ідеальний зразок наслідування для ваших дітей", "Бажаю всього найкращого в майбутньому році", - пишуть захоплені користувачі.

Нагадаємо, дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон відзначає 9-го січня своє 37-річчя. Королівський палац привітав іменинницю в соціальній мережі Instagram, опублікувавши яскраве фото герцогині.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Як повідомляв раніше Знай.ua, в день народження герцогині Кейт Міддлтон ми вирішили подивитися, як з моменту знайомства з Принцом Вільямом змінювалися образи красуні-британки.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Як їй за 14 років вдалося стати найбільш стильно одягненою королівською особою і заслужити звання ікони стилю?

14 років тому Кейт Міддлтон познайомилася зі своїм чоловіком, Принцом Вільямом, коли вступила до Сент-Ендрюського університету. Тоді вона була простою дівчиною, яка любила ковбойські капелюхи, блузки і шкіряні чоботи. З часом її стиль помітно змінився, став більш елегантним, але від любові до дорогих її серцю речей герцогиня не відмовилася.

В далеких 2000-х роках нинішня герцогиня Кембриджська дотримувалася модних тенденцій. Вона носила світлі джинси, шкіряні спідниці, ковбойські капелюшки, незвичайні античні прикраси та багато іншого.

Також Знай.ua писав про те, що принца Вільям і його дружину Кейт обожнюють і не лише їхні піддані.