Курс стартує навесні 2019 року в Джорджтаунському університеті у Вашингтоні (США). Студентам будуть викладати курс російської гібридної загрози. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт університету.

Як повідомляється, курс буде охоплювати російську доктрину і ідеологію, яка закладає основу для глобального імперіалістичного бунту Кремля".

Під час курсу планується розгляд прикладів, а також дослідження тактик і операцій, буде вивчатися історія подібних тактик ведення гібридної війни.

Вести курс буде американська журналістка-аналітик, експерт з інформаційної війни Моллі МакКью.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше президент України Петро Порошенко назвав ознаки гібридної війни, яку веде Російська Федерація проти України.

"Гібридна війна РФ проти України - це не тільки наступ ground forces на фронті, атаки терористів, підготовлених в таборах Ростова і Курська. Це також підрив України зсередини п'ятою колоною, гасло якої: "Зрада. Все пропало", - сказав президент.

Нагадаємо, хлопчик знайшов цікавий спосіб вирішити складні задачки з математики. Так віртуозно ще ніхто не списував.

24-річна Ерелін Куева (Yerelyn Cueva) спіймала свого 6-річного сина за рішенням домашнього завдання з математики за допомогою віртуального асистента Alexa.

Штучний інтелект без зусиль справляється зі складанням і відніманням, і юний користувач це засвоїв і навіть застосував.

Чути, як Джариель, син автора відео, задає цифровому помічникові просте математичне питання: "Alexa, скільки буде п'ять мінус три?", І Amazon Echo швидко відповідає правильну відповідь "два".

Також "Знай.uа" писав, мать вирішила порадувати свою дитину і купила йому смачну шоколадку Toblerone, яку він ще ні разу не куштував. Вона і не підозрювала, чим закінчиться ця покупка.