Працівник паризьких аварійно-рятувальних служб Ксавьє Гурмелон через довгі роки повідомив деталі, що відбувалося в паризькому тунелі після аварії, котра забрала життя принцеси Діани. Свідок аварії, в якій разбилась принцесса Уэльская, розповів обставини фатальної ДТП через 20 років.

Ксавьє Гурмелон одним з перших прибув 31 серпня 1997 року в тунель біля мосту Альма, де сталося фатальне ДТП. В той фатальний день автівка єгипетського бізнесмена Доді Аль-Файєда, в якій їхала принцеса Уельська, на великій швидкості врізалася в стіну тунелю, вдарилася на швидкості у розділовий бар'єр і перекинулася. Аль-Файєд і водій машини загинули на місці.

Принцеса Діана виявилася жива, була в свідомості і могла навіть розмовляти. У момент, коли рятувальники дістали королівську особу з понівеченого автомобіля, у неї помітили лише незначну травму правого плеча.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ксавьє Гурмелон запевняє, що на тілі принцеси Уельської не було навіть слідів крові.

"Я тримав її за руку, просив зберігати спокій і не ворушитися. Я сказав їй, що ми тут, щоб допомогти. Вона відповіла: "Боже мій, що сталося?" - говорить паризький рятувальник.

За його словами, травми постраждалої були настільки незначні, що Ксавьє Гурмелон був упевнений, що принцеса виживе. І виявився шокований, дізнавшись, що через дві години після аварії принцеса Уельська померла в лікарні.

Нагадаємо, що королівський дворецький розповів мерзенні речі про Меган Маркл: біди не уникнути.

Також "Знай.uа" писав, що члени британської королівської сім'ї, які за традицією відзначають Різдвяні свята в маєтку Сандрінгем, побували на ранковій службі в церкві Святої Марії Магдалини.