Пол Баррелл присвятив 20 років свого життя служінню британській короні (спочатку в якості особистого лакея Єлизавети II, потім — дворецького принцеси Діани), тому всі таємниці королівської сім'ї йому добре відомі. Він висловив свої співчуття Меган Маркл, якій довелося пережити жорстке "хрещення вогнем".

Про це він розповів в одній з програм на британському ТБ, передає видання Express.

Під "хрещенням" містер Баррелл мав на увазі не тільки не надто втішні виступи в пресі її родичів, але і нещодавні публікації в ЗМІ, де герцогиня Сассекська представлена як дама з важким характером, та ще й ворогуючою з Кейт Міддлтон.

За словами Барель, це ще квіточки порівняно з тим, що очікує Маркл в майбутньому.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Колишній дворецький принцеси Діани наполегливо рекомендував Меган налагодити відносини з королевою. У телевізійному інтерв'ю він також порадив герцогині Сассекській не віддалятися від бабусі принца Гаррі, так як «саме вона найважливіша».

Він припустив, що Меган не вдасться домогтися популярності в королівських колах.

"Їм подобається, коли речі залишаються незмінними. Меган перетягує ковдру на себе. Вона зріла жінка і знає, чого хоче". Пол Баррел

Колишній дворецький зазначив, що оточення Єлизавети II – це мінне поле для тих, хто вперше у нього потрапляє.

"Особисто я вважаю, що королівська сім'я набагато складніша, ніж вона здається обивателю. Вони зробили життя принцеси Діани пеклом". Пол Баррел

Нагадаємо, що Меган Маркл, герцогиня Сассекська, дружина принца Гаррі, обрала лікарню, в якій буде народжувати первістка. Маркл відмовилася від госпіталю Святої Марії в Лондоні, в якому трьох дітей народила Кейт Міддлтон, а також з'явилися на світ принци Вільям і Гаррі.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що сестра Герцогині Сассекської Меган Маркл Саманта знаходиться в списку небезпечних осіб, які можуть загрожувати добробуту королівської сім'ї.

Також "Знай.uа" писав, що члени британської королівської сім'ї, які за традицією відзначають Різдвяні свята в маєтку Сандрінгем, побували на ранковій службі в церкві Святої Марії Магдалини.