Паризька опера відмовилася співпрацювати з всесвітньо відомим українським танцівником Сергієм Полуніним через його гомофобні та сексистські висловлювання в соцмережах.

Про це стало відомо з офіційної сторінки театру в Twitter.

Рішення було прийнято директором з танцю Орелі Дюпон, оскільки "заяви Полуніна не відповідають цінностям Паризької опери".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляють французькі ЗМІ, Полунін повинен був брати участь у постановці "Лебединого озера".

Зокрема, артист негативно висловлювався про людей із зайвою вагою (на даний момент запис видалено) і закликав підписників кожного разу, як вони бачать когось "жирного", відразу ж давати йому "підсрачник".

Також скандальний танцівник "міркував" про роль жінки в суспільстві, а звертаючись до колег закликав чоловіків бути чоловіками.

Нагадаємо, скандальный український балетмейстер Сергій Полунін молиться в Індії за Путіна, інформує Politeka. Артист балету України, який нещодавно отримав громадянство РФ, відвідав країну сонця Індію і помолився там за російського президента Володимира Путіна.

Чоловік опублікував на своїй сторінці в Instagram чергове фото з татуюванням із зображенням Путіна, а в пості закликав своїх дописників помолитися за президента РФ ввечері в Різдво. Також він додав, що Володимир – ангел.

"В Індії діти дали мені тарілки з квітами і вогнем, щоб помолитися і пустити по святій ріці Ґанґа. Одна з молитов була за Володимира Путіна. Коли дитина передавала тарілку він сказав: «Путін». Володимир Ангел. Нехай бог, всесвіт, природа, Ангели, Ісусе, всі Релігії, всі хороші люди, Захистіть його, Дайте сил, здоров'я, Помоліться за Володимира сьогодні ввечері. Любові вам, здоров'я, щастя, Ісус буде з нами завжди", – написав у себе в блозі Сергій Полунін.

Також "Знай.uа" писав, українці жорстко потролили відомого артиста Сергія Полуніна за любов до Путіна.