У місті Манкейто в американському штаті Міннесота з автомобіля на дорогу випало автокрісло з дитиною.

Цю інформацію повідомляє ABC News.

Записи відеореєстратора одного з учасників дорожнього руху показали, як під час повороту, з машини, що їхала попереду, просто під колеса випало автокрісло з дитиною.

Після цього водій зупинився, вийшов з машини та почав махати руками, щоб зупинити зустрічний рух. Чоловік підняв дитину, відігнав машину на узбіччя і очікував, поки повернуться її батьки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За словами працівників місцевої поліції, 2-річна дитина випала з заднього сидіння автомобілю її матері. Дівчинку правильно прив'язали до автокрісла, проте саме крісло прикріпили неналежним чином. Як відчинилися двері авто і що дозволило дитині випасти наразі невідомо.

Рятувальники та медики оглянули дівчину і визначили, що вона не отримала жодних ушкоджень.

Нагадаємо, що багато батьків не поспішають розлучатися з першими зрізаними волоссям малюка або з першим молочним зубом який випав. І це не так марно, як може здатися на перший погляд.

Багато батьків навіть зберігають всі випали молочні зуби дитини в спеціальних шовкових мішечках або милих жерстяних банках. І самі вони часом не можуть дати точну відповідь, навіщо це роблять.

Виявилось, що мила традиція може врятувати життя дитині. Вчені зі США з'ясували, що у складі молочних зубів містяться стовбурові клітини, які можуть використовуватися у всіх медичних процедурах.

Сьогодні в стовбурових клітинах бачать величезний потенціал і використовують їх для лікування широкого спектру захворювань. Вони є постачальниками нових клітин, здатні відновлювати пошкоджені тканини і замінити старі або відмирають клітини.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Вінниччині 11-річна школярка Анастасія Муха врятувала життя шестирічній дівчинці, витягнувши її з води.

Також "Знай.uа" писав, "Коли я її витягнув, мені стало страшно": третьокласник розповів, як врятував потопаючу дівчинку.