З 22-річною москвичкою Надею страшний інцидент стався в одній з точок громадського харчування.

Передає Телеграм-канал Mash.

Фото потерпілої

В 8 годин ранку вона зайшла в туалет "Бургер Кінг". Там же на неї було скоєно напад двох підлітків – її зґвалтували, вкрали сумку і мобільний телефон. Потім вони втекли, а відвідувачі навіть і не намагалися їх зупинити

Особи зловмисників встановлюють по камерах. Потерпіла забрала заяву з поліції.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, "Зелене світло" педофілів: депутати пом'якшили покарання для збоченців, українці в жаху

У п'ятницю, 11 січня, в Україні вступили в дію більшість норм закону "Про запобігання та протидію домашньому насильству".

Про це йдеться на офіційному сайті Верховної Ради.

В повідомленні анонсовано головні зміни Закону. Тепер за вчинення домашнього насильства українців можуть у судовому порядку засудити до громадських робіт на термін від 150 до 240 годин, або арешту на строк до шести місяців.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" В Одесі суд випустив маніяка-ґвалтівника під заставу 140 тисяч гривень

Від жорстокості та цинізму Сергія Улокина, одеського маніяка, який з особливою жорстокістю ґвалтував і шантажував дівчат більше десяти років, в жилах холоне кров. За цей час виродок зламала життя не одному десятку молодих жінок, а декількох довів до суїциду. Для його упіймання доклали неймовірних зусиль, але суд відпустив маніяка під копійчаний заставу.

В Україні розгорається найжахливіший за часи незалежності скандал, пов'язаний з маніяком-ґвалтівником, який не просто знущався над своїми жертвами, а ще й цинічно їх використовував для особистого збагачення, передають "Акценти".

Також "Знай.ua" писав про те, що Новий закон про секс: неповнолітніх посадять на 15 років

11 січня в Україні набули чинності поправки до Кримінального кодексу щодо сексуального насильства і зґвалтування. Нові правила діють з аналогічними нормами, які існують сьогодні в більшості розвинених крїнах, в тому числі США.

Отже, як тепер будуть карати українців за новим законом і що думають про це прості громадяни.