Американський музикант та веганський активіст Мобі оголосив про свою кандидатуру на пост президента США на цьому тижні.

"Я думав про це протягом п'яти хвилин або близько того, і я вирішив балотуватися на посаду президента", - написав Мобі в своєму Instagram.

Мобі попросив фанатів пам'ятати кілька факторів про своєму оголошенні: "Я абсолютно не кваліфікований (але це не зупинило Трампа або Джорджа Буша)", "Я не буду проводити кампанії або збирати гроші" і "Я абсолютно не думаю, що заслуговую бути президентом".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мобі закликав виборців розглянути ряд питань при опитуваннях, таких як державні субсидії для галузей, які отруюють людей - вирощування тютюну, тваринництво і видобуток нафти - ті зароблені "трильйони доларів" в результаті витрачаються на охорону здоров'я. Веганський активіст також доручив фанатам почати критичні дискусії про те, чому США продовжують брати участь в колоніалізмі.

Разом з цим він заявив, що зовсім не збирається перемагати на виборах, його мета - звернути увагу людей на проблеми. Але віддати голос за свою кандидатуру Мобі все ж попросив. Каже, що він кваліфікованіший за деяких знаменитостей і точно краще Трампа.

Раніше ми повідомляли, що оскароносний американський актор Леонардо Ді Капріо придбав будинок в затишному районі Лос-Анджелеса Лос-Феліс. Раніше маєток належав відомому діджею і композитору Мобі.

Нова нерухомість обійшлася 43-річному Ді Капріо в 4,9 мільйона доларів. Мобі, у свою чергу, придбав цей будинок у 2016 році за 3,4 мільйона доларів і зробив у ньому капітальний ремонт. У лютому 2018 року музикант виставив будинок на продаж.

Особняк 1926 року побудови з п'ятьма вісьмома спальнями і ванними кімнатами виконаний в традиційному англійському стилі. В домі високі стелі, світлі стіни та паркетна підлога. Меблі в будинку нейтральних тонів і робить простір стильним, затишним і практичним для життя.

Нагадаємо, новий особняк Ді Капріо підірвав мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа група "KAZKA" набирає популярності навіть у Росії – пісня "Плач" перемогла в номінації "Хіт року, прорив року".

Знай.uа писав поет Сергій Локшин, автор тексту пісні "Плакала" показав прихований символізм твору.