У Болівії сталося лобове зіткнення двох автобусів, в результаті якого загинули 22 людини, про що повідомляє Reuters з посиланням на місцеві влади.

Моторошне смертельне ДТП сталося на звивистій гірській дорозі, що сполучає міста Оруро і Потосі. За попередніми даними, причиною зіткнення автобусів стало перевищення швидкості водієм одного з них. Не виключається також і версія про виїзд одного з автобусів на зустрічну смугу.

Крім цього, в результаті аварії ще 32 людини отримали травми різного ступеня тяжкості. Кілька поранених госпіталізували до лікарні.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що водій вантажівки на повному ході врізався у трамвай, внаслідок чого травми отримали дві людини. За словами чоловіка, який керував авто МАЗ, в момент перетину перехрестя у нього відмовили гальма, і він не зміг зупинитися на червоний сигнал світлофора. З цієї причини він проїхав на заборонене світло і зіткнувся з трамваєм. Травми отримав водій вантажівки і жінка, яку згодом госпіталізували в лікарню.

Як повідомляв портал "Знай.иа": у Запоріжжі пасажири маршрутного таксі не дали вийти двом школярам на потрібній зупинці. Так вони вирішили провчити дітей за те, що не потупилися місцем жінці з дитиною. На зауваження інших пасажирів школярі заявили, що знають свої права, тому дорослі вирішили їх провчити і не випустили на потрібній зупинці. Незважаючи на це, серед інших пасажирів маршрутки так і не знайшлося того, хто поступився б місцем жінці та її дитині. Як повідомив один з учасників: "Хлопці, звичайно, обурювалися, що ми не маємо права, що вони запізняться на урок і все таке, але ми вирішили хоч так їх навчити".

ТакожЗнай.иа" писав, що співробітники правоохоронних органів шукають очевидців кривавої аварії, яка сталася недалеко біля Чугуєва. В результаті ДТП загинули чотири людини і ще 9 отримали травми різного ступеня тяжкості. На даний час потерпілі перебувають у районній лікарні. Повідомляється, що всі вони – жителі Луганської та Донецької областей.