Купання президента Російської Федерації Володимира Путіна на Водохреща підняли на сміх в інтернеті, про що повідомляє пропагандист Дмитро Смирнов, який опублікував відповідний знімок.

Він також написав, що: "Володимир Путін занурився в ополонку на Водохреща: на відміну від минулого року, цього разу президентське купання пройшло приватним чином".

Варто відзначити, що подія викликала справжній ажіотаж серед користувачів інтернет-мережі, які не поскупилися на численні коментарі. Серед них переважають пости подібного роду: "Змова чує", "г*вно не тоне", "правильно. А то минулого разу балаган влаштував на рахунок підігріву", "Треба було занурити в окріп", "показушник", "гріхів Путін накопичив неслабо", "змив гріх пенсійної реформи", "і без того маленький хрін став ще менше".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що із зростом колишнього президента Росії Дмитра Медведєва пов'язано безліч насмішок і подколів, оскільки його зріст не набагато відрізняється від карликового Володимира Путіна. Нещодавно в мережу потрапило відео з одним з його охоронців, ймовірно, колишнім, який у розмові з іншими охоронцями сказав: "Стоп, хлопці, ви що, ох*їли? Ви навіщо поставили таких рослих його зустрічати. Він маленький. Давайте швидко вирішите нормальних".

Як повідомляв портал "Знай.uа": після відвідування полоненого моряка Василя Сороки адвокатом, останній повідомив, що у пораненого хлопця в руці залишилися осколки і вона болить, не загоюється. При цьому путінські лікарі ніяк на проблеми моряка не реагують. Крім того, адвокат додав, що чоловікові не дають в камеру телевізор і прокоментував це: "Я його лише привітав, так як вважаю російське телебачення витонченим видом тортур".

Також "Знай.uа" писав, що не так давно на російському телебаченні відбувся черговий ганебний для путінських пропагандистів випадок. В ефірі однієї з передач виникла суперечка, пов'язана з Київською Руссю і особистістю Ярослава Мудрого. Ведучий Соловйов заявив, що Ярослав Мудрий ніколи не був українцем, на що Трюхан пояснив недалекому телеведучому, що в часи Київської Русі таких понять, як Україна і тим більше Росія, взагалі не існувало.