Для того, аби психологічне здоров'я вагітної герцогині Сассекської Меган Маркл залишалося в нормі, їй довелося закрити таємний акаунт у соціальній мережі Instagram.

Весь світ знає, наскільки нелегко Меган доводиться жити у новому статусі, адже королівські правила змушують її повністю ізолюватися від стилю життя, яке було до заміжжя з принцом Гаррі.

Цю інформацію повідомляє видання Daily Mail.

Після оголошення про заручини з принцем Гаррі Меган Маркл довелося видалити свій особистий акаунт в Instagram, який користувався популярністю в мережі. Через деякий час герцогиня створила фейкову сторінку, аби мати змогу слідкувати за життям друзів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Незодавно стало відомо, що знаменитість було складно сприймати гострі та негативні коментарі про себе у соціальній мережі. Більше того, Маркл часто натикалася на жорстокі погрози в свою адресу. Витримати такий психологічний тиск вагітній герцогині виявилося не під силу - вона відчувала себе самотньою і беззахисною.

"Через погрози, які публікуються онлайн, герцогиня вважає, що перебуває в небезпеці, коли з'являється на публіці без охорони. Вона постійно думає, що на неї можуть напасти". розповів інсайдер

Нагадаємо, що у мережі з'явилася інформація про те, що герцогиня Меган Маркл насправді не вагітна і носить спеціальний накладний бондаж. Про це пише Star News.

Повідомляється, що користувачі мережі вивчили недавні фотографії герцогині і прийшли до висновку, що вагітна жінка на таких термінах не може так глибоко присідати. Користувачі припускають, що дитину герцогині і принцу Гаррі виношує сурогатна мати.

"А ще вона постійно тримається за живіт, щоб, по-перше, не втратити його, а, по-друге, щоб ніхто не догадався, що дитинка типу штовхається. Ні, ви не думайте, спадкоємець буде, але сурогатна мати виношує його".

Як повідомляв "Знай.uа", принц Гаррі рушив у східну релігію.

Також Знай.uа" писав, що Кейт Міддлтон перетворила принців Джорджа і Луї, принцесу Шарлотту на моделей.