Палата Представників більшістю 357-22 прийняла спеціальний законопроект про підтримку Сполученими Штатами НАТО. І навіть оголосила політикою США всебічну підтримку НАТО і зобов'язання країни перед НАТО і забороняє використовувати кошти з федерального бюджету для будь-яких дій, спрямованих на вихід США з НАТО. Всі 22 конгресмена, які голосували проти цього закону - республіканці. Як передає replyua.net, про це інформував американський телеканал CNN.

Серед тих, хто голосував проти законопроекту – ярі прихильники Трампа Джим Джордан і лідер ультраконсервативної республіканської групи в Палаті Представників Марк Медоус, обидва докладали значних зусиль в Палаті Представників попереднього скликання, де республіканці мали більшість, щоб загальмувати і припинити розслідування Рашагейта.

Законопроект, прийнятий Палатою Представників, тепер надійде на розгляд у Сенат, де більшість у республіканців і де включення законопроектів до порядку денного повністю залежать від лідера республіканців у Сенаті Макконнелла.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще


Минулого тижня 42 республіканці в Сенаті зробили можливим зняття санкцій з трьох компаній Дерипаски, проголосувавши проти заборони їх скасування резолюції. Немає гарантій, що Макконнелл поставить законопроект до порядку денного. Позаяк нещодавно він заявив, що не буде ставити в порядок денний ніякі законопроекти, якщо не буде впевнений, що їх підпише президент. Газета Нью-Йорк-Таймс тиждень тому повідомляла, що в 2018 році Трамп кілька разів на різних нарадах ставив питання про вихід США з НАТО.

Нагадаємо, у Трампа похизувались дружбою з Китаєм: Путін залишиться наодинці.

Також "Знай.ua" писав, що "шиньон Трампа" виловили на одному з пляжів Австралії: фото. Таємничу желевидну істоту знайшли місцеві на одному з пляжів. По словам очевидців, вона гірчичного кольору і має "бахрому" по краю.