Найбагатший чоловік у світі, 55-річний засновник Amazon Джеффрі Безос, незабаром збирається зїхатися зі своєю новою коханою - 49-річною Лорен Санчес. Як відомо, саме пікантні подробиці зради Безоса з одруженою журналісткою стали причиною того, що після 25 років шлюбу бізнесмен знову став холостяком.

Про це пише Ace Showbiz.

"Обставини, у яких розвиваються їхні стосунки, не зовсім ідеальні, але вони - двоє дорослих людей, і вони дуже закохані один в одного", - зазначило джерело.

На думку видання, те, що Джеффу і Лорен доводилося ховатися, сильно псувало їхні стосунки. Тепер же вони можуть зітхнути спокійно і насолоджуватися один одним.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Їхні стосунки міцні, як ніколи", - додало джерело.

Нагадаємо, зі своєю дружиною Маккензі Джефф прожив у шлюбі 25 років. У подружжя четверо дітей: троє рідних синів і прийомна донька.

Закоханий по вуха в гарячу брюнетку Санчес, бізнесмен засипав її сотнями СМС і навіть надсилав свої інтимні фото. Тепер його чекає розлучення, яке вже став однією з найбільш обговорюваних новин за останній час. Якщо чутки підтвердяться, Безосу доведеться залишити дружині від 66 до 75 мільярдів доларів. Можливо, Джеффу навіть доведеться продати частину акцій Amazon.

Раніше повідомлялось, що Джефф Безос розлучається з дружиною Маккензі через зраду.

Цю інформацію повідомляє видання Radar Online.

Журналісти дізналися, що останні вісім місяців Безос зустрічався з Лорен Санчес, дружиною впливового голлівудського агента Патріка Вайтселла. Найбагатший у світі чоловік таємно відправляв коханку на курорти на своєму приватному літаку.

Мільярдер входить у топ-30 найбільших власників нерухомості в США. Відомо, що засновник Amazon і члени його сім'ї володіють величезною кількістю об'єктів нерухомості. За оцінками журналістів, вартість компанії на початок нинішнього року становить близько 800 млрд доларів.

Нагадаємо, скільки коштує охорона глав Apple, Facebook, Google і Amazon.

Раніше Знай.uа повідомляв, колишній чоловік Анджеліни Джолі Бред Пітт знайшов нове кохання.

Також Знай.uа писав, Білл Гейтс вистояв чергу за фастфудом і перетворився в мем.