25 січня 2019 року помер відомий український журналіст Микола Бабич.

Він працював заступником керівника відділу економічних новин Уніан. Колектив видання вже висловив родині, друзям і знайомим Бабича свої глибокі співчуття.

"Нам важко підібрати слова для тексту цієї новини. Однак ми точно не залишимо смерть 48-річного Миколи, який пішов на просту планову операцію у київській лікарні, без точного встановлення причини трагедії. Люди не повинні помирати від уколу з анестезією", – пише сайт.

У Миколи залишилися дружина Інна і троє дітей.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що помер п'ятиразовий чемпіон України з баскетболу, колишній центровий української збірної, Олександр Окунский. Йому було 47 років.

Як повідомляє Федерація баскетболу України, Окунский помер після тривалої хвороби.

Олександр Окунский – один з кращих гравців в історії українського баскетболу. Виступав за команди "Шахтар", "Будівельник", "БІПА-Мода", "Київ" і "Одеса".

Також Окунский виступав за кордоном - за "Летувос Рітас" в сезонах 1999-2000 та 2001-2002, за турецький БК "Дарюшшафака", хорватський БК "Цибона", чорногорську "Будучность" і грецький "Мент".

Окунский п'ять разів ставав чемпіоном України (1992, 1993, 1994, 1995, 1998) і був дворазовим чемпіоном Литви (2000, 2002).

Нагадаємо, помер захисник київського "Динамо" Віктор Матвієнко, повідомляє офіційний сайт ФК Динамо Київ. Віктор Антонович помер у віці 70 років.

"Перестало битися серце доброго, чесного, порядного, щирого і чудової людини і справжнього друга. ФК "Динамо" Київ висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям і колегам Віктора Антоновича, всім уболівальникам нашого клубу. Вічна пам'ять. Нехай земля буде пухом…", - йдеться в повідомленні клубу.

Раніше портал Знай.uа писал, що в Російській Федерації помер відомий актор Володимир Диховичний.

Нагадаємо, у неділю, 13 січня, обірвалося життя російського актора і режисера Євгена Радомисленського.

Раніше Знай.uа писав, що названа причина смерті легендарного радянського музиканта.