Режисер Джеймс Фроулі, зробив кінозірок з Маппетів і Monkees, помер у своєму будинку в Індіан-Уеллс 22 січня 2019 року, повідомляє видання Palm Springs Desert Sun. Йому було 82 роки.

Фроулі народився в 1936 році в Х'юстоні. Він був молодшим сином зірки серіалів "Я люблю Люсі" і "Три моїх сина" Вільяма Фроулі. Фроулі-молодший теж починав як актор - спочатку в театрі, а потім і на екрані. На його рахунку ролі в таких телешоу 60-х, як "Димок зі стовбура", "Перрі Мейсон", "За межею можливого", "Мій улюблений марсіанин", "Я — шпигун" та інших.

У 1966 році Фроулі прийняв рішення вийти з кадру і встати за камеру — його першою режисерською роботою стало експериментальне шоу NBC під назвою "Манкіз", яке розповідало про четвірку музикантів, які намагаються домогтися успіху на сцені. Головні ролі зіграли Пітер Торк, Майкл Несміт, Міккі Доленз і Деві Джонс, які прославилися як група Monkees. У 1967-му за роботу над серіалом Фроулі отримав премію "Еммі".

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Кіно - і телекар'єра Фроулі тривала близько півстоліття. За цей час він встиг побути режисером серіалів "Коломбо", "Приватний детектив Магнум", "Закон і порядок", "Мелроуз Плейс", "Три помічника" і багатьох інших, а також зняти Фільм Маппет" — першу повнометражну картину про Маппет.

Раніше ми писали, що з'явилася інформація про те, що помер Генрі Сі , голова компанії SM Investments Corporation.

За версією Forbes, він був найбагатшим жителем Філіппін.

В 2018 році Генрі Сі очолив рейтинг найбагатших людей Філіппін за версією Forbes. По оцінці цього видання, його стан складав $18,3 млрд.

Сім'я Сі підтвердила телеканалу, що він помер уві сні вранці 19 січня. Крім цього, факт смерті магната підтверджує і прес-служба компанії.

Також Знай.uа" писав, що помер легендарний музыкант, його талантом захоплювався весь світ.

Як повідомляв "Знай.uа", помер класик індійського кіно.

Також Знай.uа" писав, що померла зірка серіалу "Доктор Хто".