В Пхукеті в результаті аварії на вулицях міста розсипались 80 тисяч банок пива, про що повідомляє Бізнес.Медіа з посиланням на видання Daily Mail. Аварія трапилася через те, що водій вантажівки не впорався з керуванням, після чого біля величезної кількості пива моментально утворилися натовпи місцевих жителів.

Як йдеться у повідомленні, дорожня пригода сталася в Пхукеті 11 січня. Водій вантажівки, 58-річний Сомпорн Примьярус (Somporn Primjarus), перевозив коробки з пивом Leo на склад. Чоловік не впорався з керуванням і зруйнував кілька вуличних лавок з продуктами, а також наніс пошкодження автомобілям, які стояли неподалік і вітрині магазину. В результаті події навколо піднявся справжній хаос.

Як розповідає сам винуватець дорожньої події: "Я був всього в кілометрі від логістичного центру. Я не знаю, як це сталося. Можливо, мені завадила погана видимість на дорозі".

Як повідомив водій, вантажівка перекинулася при входженні в поворот. Як тільки оточуючим стало відомо про те, що сталося, жителі міста прибігли на місці ДТП, але не для того, щоб надати посильну допомогу, а для того, щоб як слід запастися безкоштовним хмільним напоєм.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що місцева поліція не стояла осторонь і вже заарештувала чотирьох осіб. На даний момент в місті ведеться розслідування, в ході якого правоохоронці намагаються з'ясувати, чи були присутні на місці події інші випадки крадіжок.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що американка на роботі часто бачила симпатичного кота, який сидів у вікні квартири, після чого вона вирішила з ним познайомитися. Для цього на вікнах офісу вона наклеїла стікери з питанням про прізвисько кота, після чого в один з днів з подивом виявила відповідь, наклеєну біля кота. Як стало відомо з повідомлення дівчини, котика звали Маршалл.

Як повідомляв портал "Знай.uа": італійська родина цілих 2.5 роки не виходила на вулиці і закрилася у своєму будинку. Причиною виявилася інтернет-залежність. Як виявилося, батько, мати і син практично весь час проводили за комп'ютерами і постійно сиділи вдома. Вони просто не бачили сенсу виходити на вулицю. За покупками і в школу ходила тільки їхня донька.

Також "Знай.uа" писав, що дівчина із зайвою вагою, яку підколювали навіть батьки, схудла і виграла конкурс краси.