Німеччина до 2038 року повинна повністю відмовитися від використання вугільної продукції для виробництва електроенергії. Дане рішення прийняла комісія з питань вугілля Бундестагу. Відомо, що засідання комісії тривало близько 21 години.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Deutsche Welle.

Відомо, що в 2032 році необхідно перевірити, чи можливо перенести термін відмови від вугільної енергогенерації на 2035 рік. Такі маніпуляції обійдуться країні в 40 млрд євро. Такий капітал планується отримати з федерального бюджету землі, де видобувається вугілля: Бранденбург, Північний Рейн-Вестфалія, Саксонія та Саксонія-Анхальт.

Варто нагадати, що енергетичне співтовариство розраховує, що законопроект №8449-д про впровадження до 2020 року "зелених" аукціонів буде прийнято вже в лютому-березні 2019 року. Про це заявив директор секретаріату Енергетичного співтовариства Януш Копач на дискусійній панелі "Українського Дому в Давосі в рамках Всесвітнього економічного Форуму в Давосі (Швейцарія).

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 23 січня, в Давосі було підписано угоду між норвезькою NBT, французької Total і Європейським банком реконструкції та розвитку щодо реалізації проекту вітрової енергетики "Сиваш". Варто зазначити, що на церемонії підписання були присутні президент України Петро Порошенко і президент ЄБРР Сама Чакрабарті.

За словами Чакрабарті, прихід NBT і Total показує, що Україна тепер другий за величиною європейський ринок. Крім того, в прес-службі Національної інвестиційної ради повідомили, що NBT планує будівництво нового вітрового енергетичного комплексу в Україні.

Нагадаємо, українцям доведеться платити за комуналку сусідів.

Як повідомляв Знай.uа українці в розпачі: платіжки за січень зросли втричі, влада вмиває руки.

Знай.uа писав, від них залежить здоров'я і життя українців: що потрібно знати про облгази.