У Владикавказі чоловік здійснював традиційне викрадення нареченої і при цьому двічі впав разом з нею.

Відеозапис його невдачі була опублікована в соціальних мережах і показана по російському телеканалу.

На кадрах видно, що молодий чоловік накидає на дівчину бурку, хапає її і намагається донести до машини. Однак падає на свою обраницю спочатку на сходах, а потім і перед дверима машини.

За кадром чути розчаровані голоси свідків викрадення, один з них просить припинити зйомку.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коментатори на YouTube посміялися над невдалим викрадачем. «Це треба дуже сильно хотіти заміж, щоб після такого залишитися. Два рази упустили і навіть не поцікавилися, в якому вона стані, тягли далі. Хлопці, не ганьбіться, ви не вмієте гарно красти, а ще знімаєте», — знущально помічали одні. «Бідні дівчата. Коли вже цей цирк закінчиться, покалічили людину», — щиро співчували інші.

Традиція викрадати наречену знову з'явилася на Північному Кавказі на початку 90-х років минулого століття. З нею йде боротьба: порушуються кримінальні справи за статтею «Викрадення людини», яка передбачає до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що двадцять хуліганів показали російський характер: зловили трьох підлітків, поставили на коліна, побили, втекли.

Як повідомляв Знай.uа в українській столиці відбувся жорсткий інцидент. Так у Святошинському районі в шашличній "Золотий шампур" сталася масова бійка, в результаті якої постраждали навіть співробітники охоронної служби.

У закладі пізно ввечері відпочивали дві компанії. Між ними утворилася словесна перепалка, яка переросла в бійку за участю шести чоловік. У свою чергу співробітники закладу викликали охоронну службу.

Наряд, який приїхав на місце події, намагався вгамувати агресивно налаштованих відвідувачів, а один із зловмисників дістав зброю і почав стріляти.

Знай.uа писав, що у Борисполі "вчитель англійської" з Марокко накинувся на прикордонника: відео.