В Росії у кубанській станиці Ильская злочинець скоїв вбивство двох пенсіонерів-гомосексуалів. Ймовірний вбивця дав свідчення, слідство називає пріоритетною версією злочину "гомофобію", пишуть РосЗМІ.

Тіла вбитих 70-річного Володимира Дубенцова і 64-річного Миколи Галдіна знайшли ввечері 10 січня. За попередніми даними, чоловіки піддавалися цькування з боку сусідів, козаків та інших мешканців станиці. Один з сусідів висловив свої емоції з приводу вбивства наступним чином:

"Всі дуже сильно засмутилися, що їх убили! Так засмутилися, що не знаємо, куди подітися від радості!"

Ім'я передбачуваного вбивці - Олександр Фет-Огли, він арештований, йому пред'явлено звинувачення. 23-річний Фет-Огли, за інформацією поліції, був раніше судимий за квартирну крадіжку і відбував обов'язкові роботи в селищній адміністрації.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Заарештований дав свідчення. Згідно його версії, він випивав разом з пенсіонерами, потім вони почали до неї чіплятися, що і стало причиною вбивства.

Нагадаємо, коси, дреди і не тільки: які зачіски провокують облисіння.

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандальний блогер, що поглузував над трупом самогубця, вирішив стати геєм. Скандальний YouTube-блогер Логан Пол вирішив провести новий шокуючий експеримент. Він заявив, що збирається на місяць стати геєм!

22-річний Логан Пол веде блог на YouTube, аудиторія якого - близько 17 мільйонів підписників. Літом 2018 року блогер спровокував скандал, виклав відео, на якому жартує і знімає труп в японському лісі самогубців. Більшість користувачів обрушилися з критикою на Пола, вважаючи, що це просто огидно, в такому ключі освітлювати смерть людини.

У відповідь на критику Логан вибачився перед усіма, видалив відео-ролик і на місяць пішов з YouTube. Він повернувся, як і обіцяв, і почав робити ролики у звичайному режимі.

Також "Знай.uа" писав, що дослідники виявили зв'язок між недостатньою кількістю нічного сну і високим ризиком хвороби Альцгеймера.