Якийсь Саймон Доранта-Дей оголосив, що є позашлюбним сином британського принца Чарльза і Камілли Паркер-Боулз, яка нині є його дружиною.

Як пишуть американське видання Radar Online і австралійське New Idea, 55-річний Саймон дав інтерв'ю, в якому повідомив, що народився, коли Камілла була коханкою спадкоємця британського престолу. Хлопчика нібито потім таємно віддали на усиновлення.

Саймон вважає, що перша дружина Чарльза Діана знала про його існування, і її серце було розбите. Вона збиралася піддати факт наявності позашлюбну дитину у Чарльза розголосу, але цьому перешкодила її загибель в автокатастрофі.

Дата народження Саймона - 5 квітня 1966 року народження, за кілька років до того, як про відносини Чарльза і Камілли стало відомо широкому загалу. Народився він в Великобританії, в містечку Госпорт поблизу Портсмута. А у віці 18 місяців був відданий в сім'ю британців - Карен і Девіда Дей. Батьки його прийомної матері Уініфред і Ернест в той час працювали на королеву Єлизавету та її чоловіка принца Філіпа в одному з королівських маєтків. І саме вони і розповіли своєму прийомному онукові таємницю його народження. «Моя бабуся багато разів говорила мені, що я - син Чарльза і Камілли. Вона не просто натякала, а говорила про це прямо », - стверджує він.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Доранта-Дей демонструє свою фотографію в молоді роки, на якій він вельми нагадує сина Камілли - Тома Паркера-Боулз. За його словами, багато також зауважують його схожість з самою його вінценосної бабусею-королевою (у них, як він вважає, схожу будову лицьових кісток), а також з єдинокровною молодшим братом - принцом Вільямом.

Молодий Саймон (зліва) і Том Паркер-Боулз:

Дружина Саймона, який нині проживає в Австралії, Елвіанна не сумнівається, що її чоловік - королівської крові. «Ми впевнені, що члени королівської сім'ї тримали Саймона у себе до півторарічного віку. І Діана знала, збиралася заявити про це публічно », - говорить вона.

Букінгемський палац ці заяви не коментував.

При цьому вважається, що Чарльз і Камілла Шанд зустрілися в 1970 році. У 1973 році Камілла, усвідомивши, що її відносини з принцом не приведуть до законного шлюбу через заперечення його батьків, вийшла заміж за Ендрю Паркера-Боулз. Чарльз одружився на Діані в 1981 році. А в 1986-му відновив стосунки із заміжньою Каміллою.

Нагадаємо, недавно дружина принца Чарльза, Камілла Паркер Боулз, відвідала одну з єврейських громад Лондона - вона нанесла візит в будинок престарілих Brenner Centre, який святкує своє 80-річчя.

71-річна герцогиня Корнуольська не тільки мило поспілкувалася з постояльцями будинку, але й станцювала під знамениту єврейську пісню "Хава нагіла".

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі перейняв у свого батька - Чарльза - досить дивну звичку, з якою ніяк не може впоратися, і через що у нього постійно виникають непорозуміння з дружиною Меган Маркл

Також Знай.ua писав, по те, яке фото з весілля принц Чарльз любить найбільше.