Інцидент стався 3 лютого на вулиці Грушевої в селі Супсех між сусідами.

Камера зняла як між сусідами виник конфлікт, в результаті якого обвинувачений відкрив стрілянину з рушниці по візитерам.

Підозрюваний в убивстві 53-річний житель Анапи стверджує, що зробив зауваження сусідам тому що вони занадто голосно слухали музику. Унаслідок чого 60-річний чоловік, його син, а також їх спільний знайомий завітали до сусіда прихопивши з собою молоток.

На кадрах видно, як 3-є чоловіків підходять до воріт приватного будинку після чого почалася хладнокровна розправа. Після стрілянини чоловік викликав швидку допомогу та поліцію. Але батько з сином померли на місці від вогнепальних поранень, які виявилися несумісними з життям, в голову і живіт.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Підозрюваного затримали, з ним проводяться слідчі заходи. Порушено кримінальну справу про вбивство двох і більше осіб. Поліція стверджує, що обвинувачений здійснював постріли зі своєї мисливської рушниці.

У разі винесення вироку про умисне вбивство чоловіку загрожує 20 років за ґратами.

Вся сцена бійні сусідів була знята на камеру спостереження.

Нагадаємо подробиці вбивста " російського Ілона Маска ".

Як повідомляв "Знай.ua", ескортниця Настя Рибка та секс-тренер Алекс Леслі повернулися в Росію

Також "Знай.ua" писав про спільні плани Володимира Рубана з Кремлем.