В горах Колорадо на американця під час пробіжки раптово напала пума, після чого чоловік був змушений вступити в сутичку з твариною і задушив її, про що повідомляє ВПС.

Як говориться в офіційному повідомленні, чоловік біг і одночасно з цим почув позад себе якийсь шум. Потім він обернувся і в цей момент на нього кинувся гірський лев. Збожеволіла тварина почала кусати людину, проте у неї вийшло вирватися. Більш того, чоловік вбив пуму, самостійно вибрався з парку, а потім покликав на допомогу.

Також повідомляється, що американець все ж отримав у результаті сутички серйозні поранення, проте вони не загрожують його життю. Постраждали руки, ноги, спина і обличчя американця.

Через деякий час правоохоронці знайшли вбиту пуму. Вона виявилася неполовозрілим самцем, який важив близько 36 кг. Причиною смерті виявилося удушення.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що пуми, які також відомі, як пантери або гірські леви, відносяться до сімейства диких кішок і проживають на території всієї Америки. Згідно із заявою офіційних осіб, напади гірських левів у Північній Америці вкрай рідкісні - за останні 100 років їх кількість не перевищує 20.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Парижі сталася масова пожежа, яка забрала безліч життів. Як повідомляють місцеві влади, трагедія сталася вранці у вівторок, 5 лютого, у фешенебельному районі міста. У поліції повідомили, що винуватцем кошмару стала 40-річна жінка, яка страждала від психічного розладу.

Як повідомляв портал "Знай.uа": жителі Північної Ірландії масово гинуть від підробок популярного засобу проти тривожності. Патологоанатом Джо МакКриккен заявив, що констатує смерть, пов'язану з алпразоламом (препарат, який виходить під торговою маркою Ксанакс), майже щотижня. Більшість смертей викликано підробленими версіями, які продають на чорному ринку.

Також "Знай.uа" писав, що у вівторок, 5 лютого, у Китаї святкується Новий рік, при цьому населення країни буде святкувати його протягом 15 днів. У країні свято означає пробудження природи, початок весни і початок посівних робіт.