В одній з лікарень Ємену на світ з'явилися сіамські близнюки найбільш рідкісної із можливих форм. Зовні брати Абдул-Халід і Абдул Рахім нагадують двоголову дитину. Крім окремих голів у них на двох одне тіло, один таз, дві ноги і дві руки. При цьому у них два серця, окрема пара легких, шлунок і хребет у кожного.

Лікарі побоюються, що дітям-дицефалам навряд чи вдасться вижити. Врятувати, швидше за все, вийшло б лише одного. Ситуація ускладнюється ще й тим, що операцію з поділу можна провести тільки за кордоном. При цьому 20-річний батько хлопчиків Акрам Алі Ахмед виступає проти операції. Він вважає, що у синів більше шансів залишитися в живих, якщо вони будуть разом. І не бажає жертвувати однією дитиною заради друглї.

"Я хочу, щоб вони обидва були в одному тілі. Я не заперечую проти того, що послав мені Бог" — говорить він.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Раніше ми писали, що до берега Камчатки біля села Пахачі прибило величезного монстра. Місцеві жителі виявили істоту, яка ніколи не бачили. До того ж. Вона була вкрита волоссям. Мертва тварина не було схожа ні на одну з тих, яких вони бачили раніше. Деякі мешканці почали висловлювати припущення, що це гігантський восьминіг. Проте це не пояснює наявність сірої вовни по всьому тілу загадкової тварини.

Інші припустили, що в появі на березі таємничого монстра винне глобальне потепління. Вони вважають, що хвилями на узбережжі викинуло тушу мамонта, якого принесло течіями із зони вічної мерзлоти.

Сергій Корнєв, морський біолог Камчатки стверджує, що це глобстер. Цим терміном називають невідому органічну масу, яку вимиває на берег океану. Як правило, глобстерів знаходять на морському березі, коли вони частково занурені в пісок. Часто у них немає кісток, за якими можна розпізнати приналежність цієї істоти до певного виду.

Нагадаємо, два арахнофоба спробували позбутися від своєї страшної проблеми.

Як повідомляв "Знай.uа", переможець "Битви екстрасенсів" приручив монстра.

Як повідомляв "Знай. ua", освітае виявили паралельний світ на дні океану.