Гігантський семиметровий дракон розташувався на дорозі біля селища Трегарт в Уельсі (Великобританія). Дерев'яна скульптура дивиться на автомобілі, що їдуть по шосе A5. Про це повідомляє ВВС Україна.

Дракона, який грізно дивиться на проїжджаючі повз авто, створив 40-річний скульптор Саймон о'рурк. Своє творіння він вирізав з дуба, який впав, протягом тижня за допомогою бензопили. Скульптуру назвали "Y Ddraig Derw" ("дубовий дракон" валлійською мовою).

"В минулому місяці майже тиждень вирізав дракона з дерева бензопилою - на прохання власників земельної ділянки".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Дракона вирізали з цього дуба, який впав

Незважаючи на свою унікальність і неймовірну популярність серед місцевих жителів, дракон вже встиг отримати попередження від правоохоронців.

Поліція стурбована, бо водії почали задивлятися на диво-дракона і втрачати пильність. Також копи регіону повідомили, що хоча їм подобається скульптура, ще більше правоохоронці зацікавлені в безпеці дорожнього руху.

"На цій ділянці дороги вже була одна аварія і численні аварійні ситуації - вона вимагає від водія повної концентрації. Будь ласка, зосереджуйтеся на дорозі весь час, а якщо хочете розглянути дракона - знайдіть безпечне місце для паркування", - заявила поліція в Facebook.

Скульптор Саймон О'рурк, який вирізав дракона, також закликав автомобілістів звертати увагу на дорогу. О'рурк попередив автомобілістів, що це "швидка і небезпечна дорога" у своєму Facebook.

40-річний скульптор з Рексхемі, підкреслив:

"Коли ви їдете, скажімо, Бірмінгемом, то бачите величезні екрани і білборди, які дійсно розпорошують увагу. Дерев'яний дракон менш нав'язливий, ніж ті екрани, але думаю, коли керуєте автомобілем - повинні звертати увагу на дорогу, як би там не було".

(edit) ATTENTION! He now has a name!! 'Y Ddraig Derw', named by the client - short and simple, it means 'The Oak Dragon'...

Geplaatst door Simon O'Rourke - Tree Carving op Zaterdag 19 januari 2019

Нагадаємо, креативна дівчина перетворює пироги у твори мистецтва. Занадто гарні для того, щоб їх їсти.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Оссі Саарінен (Ossi Saarinen) всього 22 роки, але його роботи дадуть фору найіменитішим фотографам природи.

Також "Знай.uа" писав, чоловік побудував казкове мишаче село в своєму саду.