В Іспанії в Каталонії зіткнулися два пасажирських потяги, в результаті понад півсотні людей постраждали, є загиблі.

Про це інформує Служба цивільного захисту Іспанії, - передає РБК-Україна

За попередніми даними, в результаті страшного зіткнення на залізниці одна людина загинула, 58 отримали травми різного ступеня.

аварія на залізниці

Зіткнення сталося увечері в п'ятницю, 8 лютого, між Сан-Вісенте-де-Кастельет і Манресой.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Внаслідок аварії, один з поїздів злетів з рейок.

Повідомляється, що в результаті катастрофи загинув 26-річний машиніст поїзда, шість пасажирів перебувають у важкому стані, 15 осіб отримали поранення середнього ступеня тяжкості, у 37 легкі травми.

Всіх постраждалих терміново госпіталізували.

зіткнення поїздів

На місці катастрофи працюють рятувальники, лікарі та поліція, причини аварії поки не відомі.

Рух на даній ділянці залізниці зупинили. Всі подробиці з'ясовуються.

Нагадаємо, на Закарпатті у Виноградівському районі сталась моторошна ДТП, в результаті якої люди посеред зими залишились просто неба. Іномарка протаранила житловий будинок, пробвши у стіні діру.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під Харковом мікроавтобус Mercedes Sprinter протараинив легковий автомобіль "Таврія", який стояв на узбіччі.
Відомо, що водій мікроавтобуса не впорався з керуванням. Саме від став винуватцем трагедії. Людей діставали з криваво-металевого місива, є загиблі

Також Знай.ua писав, що божевільний таксист у Києві влетів у переповнену маршрутку. Від удару громадського транспорту та машини служби Über. Водій таксі пояснив. що не сміг впоратися з керуванням на слизькій дорозі.

Дивіться: Найстрашніші аварії на залізницях ствіту. Півсотні жертв