Здається, погода трохи зійшла з розуму. Так, один з гавайських островів накрило шаром снігу завтовшки кілька сантиметрів. Такий інцидент стався тут чи не вперше в історії. Як повідомляють синоптики це все наслідки арктичної зими. Дане природне явище випробовує штати на міцність вже кілька днів, в цей раз сніговий шторм обрушився на Гаваї.Сніг по ту сторону океану, як виявилося, зовсім не схожий на наш. Так, разом з тонким шаром сніжного покриву на острови обрушились 18-метрові хвилі і доволі сильний вітер в 100 кілометрів на годину. Але на цьому природа не зупинилася. Так, найпотужніші пориви вітру досягали близько 300 кілометрів на годину.

Унікальне явище - сніг на Гаваях

За попередньою інформацією через негоду поки ніхто не постраждав. Через сніговий шторм майже 27 тис. мешканців залишилися без світла, так як сильні пориви вітру пошкодили лінії електропередач, але на даний момент наслідки негоди вже ліквідовані. У всій цій ситуації можна знайти і плюси. Так, жителі одного з островів могли спостерігати, тонкий шар снігу, вперше за кілька сотень років.

Північну Америку теж засипало снігом, але місцеві жителі, які звикли до таких "атмосферних сюрпризів", вирішили скористатися погодою. Поки діти катаються на санках, батьки не втрачаючи часу заливають задній двір, щоб перетворити його в міні каток. Часу на зимові ігри вистачає: у штаті Вашингтон через негоду закрили школи.

Північну Америку засипало снігом

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

А ось місцеві безхатченки з нетерпінням чекають весну, оскільки в притулках їм дають тільки переночувати, а вдень просять покинути приміщення. Але на вулицях такі морози, що витримати їх складно і вдень.

Нагадаємо, Ісуса Христа застукали під час прогулянки по хмарах: відео з вікна літака

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Дружина принца Чарльза різко поставила Меган Маркл на місце: ти не актриса, яка грає роль

Також "Знай.ua" писав, що На пляжах введуть дуже дивний штраф. Сто євро за малюнок