Шестеро поліцейських з міста Вальєхо в Каліфорнії 9 лютого застрелили місцевого 20-річного репера Віллі Маккоя (Willie McCoy), відомого під псевдонімом Willie Bo. Про це повідомили CBS і підтвердила поліція.

У момент події Маккой дрімав в машині біля закусочної Taco Bell. У поліції заявили, що приїхали за викликом співробітника закладу, який близько 22:30 помітив припаркований поруч автомобіль. У ньому працівник кафе побачив чоловіка, що навалився на кермо.

Поліцейські вирішили, що чоловік втратив свідомість. У нього на колінах лежав пістолет. При цьому автомобіль був заведений, а двері заблоковані. Після того, як поліцейські викликали підкріплення, Маккой раптово ворухнувся, стверджується у звіті. Поліцейські попросили його тримати руки на видноті, але Маккой "швидко потягнувся за пістолетом". Тоді шестеро поліцейських почали стріляти в Маккоя, "побоюючись за свою безпеку".

За словами брата Віллі Девіда Харрісона, поліцейські вистрілили у Віллі 20 разів. У поліції при цьому не уточнили, скільки пострілів було зроблено.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Geplaatst door David Harrison op Zondag 10 februari 2019

Після пострілів поліцейські спробували надати Маккей медичну допомогу, але він загинув на місці події. Пістолет, який виявився зарядженим, вилучили.

Як пише The Guardian, офіційно поліція поки не розкрила особистість репера, однак його впізнала сім'я. Родичі музиканта стверджують, що поліцейські вбили Маккоя через расистські забобони.

" Вони (поліцейські, - ред.) навіть не спробували знайти мирне рішення. Робота поліції — затримувати людей, які порушують закон, а не вершити закон самостійно. Ви не судді, не присяжні і не кати. Ми ніколи не подолаємо це", - заявив брат загиблого.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа" з'явилися нові подробиці шокуючого скандалу в Києві між знахабнілим маршрутчиjv, який змусив жінку, чий син загинув на Донбасі, оплатити проїзд.

"Знай.uа" писав про те, що в Запорізькій області пропала дитина. Хлопчик відправився погуляти і не повернувся додому.

Крім того, як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа",на Березняках у Києві чоловік зумів врятувати дівчинку разом з бабусею.