Дуб Авраама - священне дерево. Згідно з біблійними легендами, саме під цим дубом Авраам приймав Бога.

Нещодавно усіх християн пройняв жах через сумну звістку - біблійне дерево, якому близько 5 тисяч років, повалилося. Його пов'язують з подіями, описаними у Книзі Буття.

Сіонські мудреці пророкували, що загибель священного дерева - ознака кінця світу, який наближається.

Цей дуб ріс на території храму в Хевроні. Зараз фрагменти дуба Авраама збирають по частинам, на них можна подивитися і зараз.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, стало відомо, що два величезних астероїди можуть найближчим часом зіткнутися з Землею. Про це повідомила NASA. За останніми даними, космічні тіла повинні пролетіти повз нашої планети на дуже близькій відстані. Можливо, їх траєкторія зміниться, що стане причиною цієї катастрофи – на планеті вимре все живе.

У мережі з'явилося відео, яке підтверджує це припущення. На записі видно, як два астероїда обертаються по спіралі. Небезпеку можна побачити і неозброєним оком.

Як повідомляв "Знай.ua", NASA змоделювало удар гігантського астероїда: нас чекає справжній апокаліпсис. Гігантський астероїд розміром з футбольне поле завдає удар на Землю приблизно один раз в 2000 років. Це стає причиною масових руйнувань на планеті. Вчені NASA вирішили змоделювати ситуацію нанесення удару астероїдом-убивцею на Землі. Їх мета – наочно продемонструвати, що ж саме станеться.

Дослідники вважають, що людство чекає пекельний сценарій від космічної скелі 500 кілометрів. Настільки гігантські розміри астероїда-вбивці здатні знищити навіть Сонце. Повітря навколо планети запалиться від сили тертя.

Також "Знай.ua" писав, що Українець побував на тому світі і розповів, як виглядає рай. Серце чоловіка зупинялося 96 разів. Серце Федака було зупиненим 4 хвилини. Протягом наступних двох тижнів це повторилося ще близько шістдесяти разів. Найбільше за Юрія хвилювалася дружина. Ганна каже – молилася за мужа цілодобово.