Італійська поліція заарештувала злочинця, який спорудив собі лісове укриття, куди можна було потрапити, перекинувшись на мотузці.

Місцеві ЗМІ вже охрестили чоловіка Тарзаном, пише Daily Mail.

Чоловік тривалий час переховувався від поліції, після того як Апеляційний суд Катанні засудив його до восьми років за сексуальне і побутове насильство, вчинене у період 2014-2016 років щодо колишньої дружини.

Притулок втікача знаходилося в лісовій хащі сицилійського заповідника

Злочинець жив у маленькому покинутому кам'яному будинку, покритому густою рослинністю і захований глибоко в заповіднику Timpa di Acireale на Сицилії.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чоловік використовував мотузку, прив'язану до дерева, щоб перебратися через невелику ущелину в лісове лігво.

Але поліція вистежила його після того, як він крадькома покинув заповідник недалеко від Катанії, щоб відвідати свою матір.

Упізнавши лігво, офіцери сховалися в зелені, терпляче вичікуючи повернути втікача.

Однак засідка не вдалася, утікач спробував бігти і кинувся по скелястому хребту. Незабаром його наздогнали, схопили і посадили у в'язницю.

Не тільки людям не подобається ідея жити за гратами. Наприклад, тваринам теж не чуже почуття свободи. Наприклад, 9 лютого з зоопарку Белфаста втік шимпанзе.

Втекти шимпанзе

Співробітники зоопарку розповіли, що тварина виявилася неймовірно кмітливою. Вітер зламав кілька гілок дерев, які ростуть на території зоопарку. Шимпанзе застосував найбільшу з них, притулив її до стіни і використовував в якості сходів. Йому вдалося вибратися з вольєра.

Цікавим фактом є те, що інші шимпанзе вирішили залишитися в клітці.

Раніше портал "Знай.uа" писав про самому незвичайному референдумі в історії, шимпанзе отримають права людини. Зоозахисники вимагають цього майже три роки

Читайте на "Знай.uа" також: дослідники відкрили шокуючу правду про рівень мутації сучасної людини. Ці нові знання можуть бути важливі для оцінки того, коли жив загальний предок людей і шимпанзе

Як повідомлялося, у Національному заповіднику Кенії цар звірів невдало пожартував над сонною подругою. Левиця показала, хто господар. Лев сильно пошкодував про свій вчинок.