У понеділок, 18 лютого, стало відомо, що в Ноттінгемі (Великобританія) в одній з камер в'язні місцевої в'язниці вживали наркотичні речовини прямо на сторінках книги Джоан Роулінг "Гаррі Поттер і Кубок Вогню". Про це передає британське BBC.

Також повідомляється, що наркотик, схожий на спайс, тюремники виявили за допомогою нового обладнання, яке поставили за програму підвищення рівня безпеки. Варто відзначити, що ув'язненні вирвали з книги близько чотирьохсот сторінок, які, за словами співробітників, розірвали на смужки, а потім спалили.

Як стверджує працівник в'язниці Адам Доніган, кожна така смужка може коштувати близько £ 50 ($ 64). Також він додав, що вартість наркотиків у в'язниці Ноттінгема зазвичай вища, ніж на вулицях міста.

У свою чергу державний міністр у справах в'язниць Рорі Стюарт відніс виправний заклад у Ноттінгемі до проблемних. У листопаді минулого року державний інспектор Девід Хоук назвав міську в'язницю "принципово небезпечною". Після цього місцева влада віддала наказ вжити необхідних заходів, щоб виправити сьогоднішнє положення.

Нагадаємо, що нещодавно у Львівській області затримали чоловіка, який контрабандою провозив наркотики та психотропні речовини в Україну і тут продавав. Затриманий робив вигляд, що він підприємець, який займається міжнародними вантажними перевезеннями. Насправді він налагодив зв'язки з кримінальними авторитетами в Західній Європі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, столичні правоохоронці склали адмінпротоколи на неповнолітніх правопорушників і їх батьків. Правоохоронці проводили рейд "Діти вулиці" з метою попередження пияцтва та тютюнопаління серед молоді.

Також портал Знай.uа писав, що київські митники виявили підозрілу коробку. Її пересилали з Нідерландів до Харкова. Під час огляду, в упаковці від іграшок виявили 152 грами кокаїну і більше 2 кілограм психотропної речовини "МДМА" (екстазі).