Путінські пропагандисти ніколи не пропустять зручного випадку, щоб висловити своє обурення з приводу чергових "кривдників Росії та її громадян". Цілком очікувано, що ведучі кремлівських телеканалів із задоволенням почали промивати мізки жителям країни-агресора коментарями з приводу комп'ютерної гри "Metro Exodus", яка нещодавно вийшла в продаж.

Проте, незважаючи на всю фантазію ведучих одного з російських телеканалів, їх серйозна мова про всі жахи гри і все, що з нею пов'язано, тільки розсмішила користувачів мережі. Всі давно звикли, що розповіді пропагандистів не варто сприймати всерйоз і нічого розумного з кремлівських новин почути не вийде.

Що стосується новини про гру, то ведучий в ефірі одного з путінських телеканалів розповів про вихід гри в продаж, а також здивувався, що шутер про постапокаліптичну Москву зняли розробники з України. Він вважав, що "розробники захопилися власними майданними реаліями, а ще познущалися над москвичами. Як говориться, розлога журавлина плюс махрова русофобія".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Крім того, ведучий продовжив нездорову розповідь заявою про те, що російські користувачі розчаровані, чого не скажеш про західних, оскільки, на його думку, "гра в їхнє ставлення до Росії укладається ідеально".

Користувачі, які прослухали бредні російського телеведучого прокоментували його хвору фантазію, однак зробили це не дуже старанно – до подібних розповідей на російських телеканалах вже давно всі звикли.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомий український журналіст Дмитро Гордон погодився дати інтерв'ю російському блогеру. У ньому він розповів про своє ставлення до Путіна і Росії, а також Порошенко.

Як повідомляв портал "Знай.uа": український віце-прем'єр-міністр розповів, що Україна може відмовитися від участі в міжнародному конкурсі Євробачення 2019. Основною причиною політик вважає перемогу у фіналі учасника, який є громадянином країни-агресора.

Також "Знай.uа" писав, що співак Юрій Лоза, який був дуже популярний в 90-х розповів про топових артистів російської естради. Він заявив про те, що популярність і любов певних виконавців безпосередньо залежить від кількості телевізійних ефірів.