Путінські пропагандисти ніколи не пропустять зручного випадку, щоб висловити своє обурення з приводу чергових "кривдників Росії та її громадян". Цілком очікувано, що ведучі кремлівських телеканалів із задоволенням почали промивати мізки жителям країни-агресора коментарями з приводу комп'ютерної гри "Metro Exodus", яка нещодавно вийшла в продаж.

Проте, незважаючи на всю фантазію ведучих одного з російських телеканалів, їх серйозна мова про всі жахи гри і все, що з нею пов'язано, тільки розсмішила користувачів мережі. Всі давно звикли, що розповіді пропагандистів не варто сприймати всерйоз і нічого розумного з кремлівських новин почути не вийде.

Що стосується новини про гру, то ведучий в ефірі одного з путінських телеканалів розповів про вихід гри в продаж, а також здивувався, що шутер про постапокаліптичну Москву зняли розробники з України. Він вважав, що "розробники захопилися власними майданними реаліями, а ще познущалися над москвичами. Як говориться, розлога журавлина плюс махрова русофобія".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того, ведучий продовжив нездорову розповідь заявою про те, що російські користувачі розчаровані, чого не скажеш про західних, оскільки, на його думку, "гра в їхнє ставлення до Росії укладається ідеально".

Користувачі, які прослухали бредні російського телеведучого прокоментували його хвору фантазію, однак зробили це не дуже старанно – до подібних розповідей на російських телеканалах вже давно всі звикли.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомий український журналіст Дмитро Гордон погодився дати інтерв'ю російському блогеру. У ньому він розповів про своє ставлення до Путіна і Росії, а також Порошенко.

Як повідомляв портал "Знай.uа": український віце-прем'єр-міністр розповів, що Україна може відмовитися від участі в міжнародному конкурсі Євробачення 2019. Основною причиною політик вважає перемогу у фіналі учасника, який є громадянином країни-агресора.

Також "Знай.uа" писав, що співак Юрій Лоза, який був дуже популярний в 90-х розповів про топових артистів російської естради. Він заявив про те, що популярність і любов певних виконавців безпосередньо залежить від кількості телевізійних ефірів.