Зовсім нещодавно на офіційному інтернет-сайті графства Хемпшир було опубліковано новину про смерть чоловіка королеви Єлизавети II - принца Філіпа. Це повідомлення про втрату супроводжувалося глибокими і гіркими співчуттями королівській сім'ї від імені лорда-намісника і Ради графства.На цей момент, на всіх адміністративних будівлях Британії приспущені прапори на знак жалоби. Трохи пізніше з'ясувалося, що ця новина випадково потрапила на загальний огляд і була в подальшому видалена. Місцевому органу самоврядування довелося принести свої вибачення публіці, лорду-наміснику, Букінгемськогому палацу та й взагалі самомоу 97-річному герцогу Единбурзькогому. Більш того, були вимовлені найщиріші побажання міцного здоров'я.

Новинний сайт Daily Express вніс ясність у ситуацію . Прес-секретар пояснив, що Рада повинна бути готова, коли станеться щось подібне. Але через технічний збій раніше заготовлене повідомлення на випадок смерті принца Филипппа потрапило на загальний огляд достроково.

Раніше також не обходилося без таких форс-мажорних ситуацій. Наприклад, у 2003 році на сайті американського телеканалу CNN була опублікована частина некрологів написаних на різних впливових персон, так деяка їх частина з'явилася у відкритому доступі. Під тавром CNN виявилися королева Елізаветта II, Папа Іван Павло II,Фідель Кастро, Нельсон Мандела, Рональд Рейган.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Іронічно, але ця новина, про смерть принца Філіпа, публікувалася вже раніше двічі публікувалася на сторінках газет The Sun і the Daily Telegraph. Причому скорострочная стаття вийшла в последсвии несподіваного збору Ради на прохання королеви. Причину наради з самого початку не повідомляли. Виявилося, що Букенгемського палацу готувався до оголошення про те, що принц Філіп йде у відставку і складає всі королівські обов'язки.

А в 2008 всі любителі яблук були ошелешені завчасної новиною про смерть засновника компанії Apple Стіва Джобса. На час опублікування статті Джобс тяжко переносив свою хворобу.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про заборони всередині королівської сім'ї. Як Кейт і Вільям виховують свою няню і дітей.

Також "Знай.ua" повідомляв про те як пов'язані між собою перстні Меган і Кейт.

Раніше "Знай.ua" сповіщав про те, яке майбутнє приготували своїй дитині Гаррі і Меган.